Aicina pieteikties pirmajām Ekoorientēšanās sacensībām

Pievienots: 20. aprīlī 2010 11:56 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Lai gūtu pamatīgu adrenalīna devu un iesaistītos cīņā par zemāko degvielas patēriņu, braucot ar standarta automašīnām, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) autobraucējus un aktīvas atpūtas cienītājus aicina pieteikties pirmajām Latvijas Ekoorientēšanās sacensībām, kas notiks 22. maijā Rīgas rajona robežās.

Pieteikšanās sacensībām – interneta vietnē www.ekoorientesanas.lv. Kopumā dalībai sacensībās plānotas 100 ekipāžas.

Ekoorientēšanās sacensībās var piedalīties jebkurš autobraucējs, kura rīcībā ir standarta automašīna. Sacensību dalībnieku uzdevums ir, braucot ar automašīnu, sameklēt dažādus objektus dabā, izpildīt uzdevumus kontrolpunktos un vadīt auto ar mazāko iespējamo degvielas patēriņu.

Ekoorientēšanās sacensību starts – 22. maijā pie tirdzniecības parka «Alfa», savukārt 200 km garā trase stiepjas gar Vidzemes jūrmalu līdz Siguldai un, izmetot loku, noslēdzas Rīgā.

Ekoorientēšanās sacensības rīko RTU Transporta un mašīnzinību fakultātes Studentu biedrība «13. promociju padome – Mehi» sadarbībā ar orientēšanās klubu «Magnēts» un lieldraugiem - «Statoil», t/p «Alfa» un enerģijas nodrošinātājiem «Battery».

Fotogrāfijā: auto, kas uzvarēja «EkoRallijā 89».

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-