„BALTA” rīkojas, lai novērstu zagtu auto spoguļu atkārtotu apriti

Pievienots: 30. martā 2010 13:36 | Autors: Oskars Kupše | Komentāri: (1)

Kā liecina apdrošināšanas sabiedrības „BALTA” dati, no visiem šī gada laikā iesniegtajiem KASKO atlīdzību pieteikumiem par auto detaļu zādzībām 70 procentos gadījumu zagļi ir piesavinājušies spoguļu stikliņus, savukārt pārējos gadījumos ir nozagti parkošanās sensori, dekoratīvie moldingi, auto magnetolas un pat trīs stūres. Kopumā šī gada martā, salīdzinot ar atbilstošu 2009. gada laika posmu, ir reģistrēts auto detaļu zādzību pieaugums par 30 procentiem. Vēloties pasargāt savus klientus un novērst zagto detaļu nonākšanu nelegālajā tirgū, AAS „BALTA” ir sākusi klientiem piedāvāt spoguļu stikliņu bezmaksas marķēšanu.

„Kopš marta sākuma esam ieviesuši auto spoguļu stikliņu bezmaksas marķēšanu mūsu klientiem, par ko klienti tiek informēti pirms remonta uzsākšanas. Marķēšana tiek veikta jauno detaļu uzstādīšanas laikā, lai novērstu atkārtotu spoguļu zādzību, jo, kā liecina statistika, 15 procentos gadījumu klientiem nākas saskarties ar atkārtotu detaļas zādzību. Tostarp situāciju saasina fakts, ka liela daļa zādzību ir notikušas diennakts gaišajā laikā un brīžos, kad klients ir atstājis savu auto uz pavisam neilgu laiku. Tāpēc aicinām ikvienu autovadītāju rūpīgāk izvērtēt vietu, kur tiek atstāts auto, jo zagļi paplašina savu darbības laiku un teritoriju ārpus ierastajām aktivitātēm naksnīgos pagalmos,” stāsta Aivars Vilnītis, AAS „BALTA” Pārdošanas direktors.

 

Pašlaik AAS „BALTA” ir veikusi marķēšanu jau vairāk nekā 50 auto spoguļu stikliņiem. Marķējumu veido uzraksts „BALTA” un konkrētā auto šasijas numura pēdējie septiņi simboli.

Komentāri:

Anry - 31. martā 2010 00:02

Kauliņi ir mesti!

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-