Kia prezentē EV6, zīmola jauno elektroauto

Pievienots: 24. martā 2021 11:21 | Autors: | Komentāri: (0)

Kia Corporation ir atklājusi pirmos oficiālos attēlus, kuros redzams EV6 – ražotāja pirmais jaunveidotais bateriju elektromobilis (BEV), kas būvēts uz kompānijas jaunās specializētās platformas (Electric-Global Modular Platform jeb E-GMP).




EV6 arīdzan ir pirmais Kia BEV, kas izstrādāts jaunas dizaina filozofijas ietvaros, tai iemiesojot Kia virzīšanos uz elektrifikāciju. “EV6 ir gan mūsu zīmola mērķa ‘Kustība, kas iedvesmo’, gan mūsu jaunās dizaina filozofijas iemiesojums. Tas ir veidots, lai sniegtu iedvesmu katrā braucienā, piedāvājot instinktīvu un dabisku pieredzi, kas uzlabo mūsu klientu ikdienas dzīvi, kā arī nodrošinātu īpašumtiesības un izmantošanu, kas ir vienkārša, intuitīva un integrēta,” saka Karims Habibs, vecākais viceprezidents un Kia globālā dizaina centra vadītājs. “Mūsu mērķis ir veidot fiziskās saskarsmes pieredzi ar zīmolu un radīt drosmīgus, oriģinālus un atjautīgi veidotus elektriskos transportlīdzekļus.”


Kia jaunā nosaukumu stratēģija gaidāmajiem BEV modeļiem


Tiem esot daļai no kompānijas transformācijas, jaunveidotie elektromobiļi tiks nosaukti saskaņā ar jaunu stratēģiju. Jaunā pieeja ienes vienkāršību un konsekvenci Kia elektroauto nomenklatūrā visos pasaules tirgos.


Visi jauno Kia BEV nosaukumi sāksies ar prefiksu “EV”, kas patērētājiem ļaus viegli saprast, kuri no Kia produktiem ir pilnībā elektriski. Tam seko skaitlis, kas norāda uz automašīnas vietu modeļu klāstā.


Konstruēts un apveltīts ar dizainu, kas tam ļauj iemiesot Kia jauno zīmola saukli ‘Kustība, kas iedvesmo’, EV6 vispasaules pirmizrādi piedzīvos 2021. gada pirmajā ceturksnī.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-