Ceļo ar auto lētāk!

Pievienots: 26. augustā 2016 13:46 | Autors: Kaspars Bergmanis, laikraksts „AutoInfo” | Komentāri: (0)

Vasara — skolēnu brīvdienu un atvaļinājumu laiks, kad notiek daudz dažādu interesantu pasākumu. Kurp braukt? Kārdinājumu ir tik daudz! Pēc ievērojamā degvielas cenu krituma benzīna cena sāk acīm redzami celties un sasniegusi teju pirmskrīzes pozīciju.Un bieži vien izvēli, kurp doties, nosaka braukšanas izmaksas. Tās ģimenes, kuru spēkratus darbina videi draudzīga degviela — autogāze —, ceļo vairāk nekā tās, kuri brauc tikai ar benzīnu. To apliecina „Voyager” kluba prezidents Jānis Gaņģis. Latvijā tik populārais „Chrysler Voyager” ir sastopams gan ar benzīna, gan ar dīzeļa dzinējiem, un teju pilnīgi visi kluba biedri, kuriem ir minivens ar benzīna dzinēju, ir pārbūvējuši to braukšanai ar gāzi. Ne velti „Voyager” kluba sauklis ir: „Ceļosim kopā!” 

Ģimenes, kuru rīcībā esošais auto darbināms ar gāzi, šogad var krietni ietaupīt! Sociālajā tīklā „Fecebook” daudzi pamanījuši SIA „Eko Gāze” izsludināto bērnu zīmējumu konkursu: „Kur tu gribētu aizbraukt ar savu mammu, tēti, omi, opi, tanti vai krustmāti vasaras brīvlaikā?” 

Konkurss guva atsaucību, un tika atsūtīti teju trīsdesmit darbi. Ikviens „Facebook” reģistrētais lietotājs varēja nobalsot par zīmējumiem. Savukārt uzvarētājs saņēma 100 litrus autogāzi. Par konkursa uzvarētāju kļuva Petuhovu ģimene — Matvejs, Emīlija un Deniss — nominācijā „Visvairāk saņemtās balsis” „like” „Facebook” profilā. 

Savukārt četrpadsmit gadus vecā rīdziniece Laura Kristiāna Bergmane par savu akvareļa zīmējumu „Eko Gāze” ieguva žūrijas simpātijas balvu. Jāpiebilst, ka Laura Kristiāna saņēma ļoti lielu balsu skaitu un viņas zīmējums tiks izmantots par pamatu „Eko Gāzes” klienta „Ģimenes kartes” noformējumam. No šāgada jūlija SIA „Eko Gāze”, atbalstot ģimenes, samazina cenu autogāzei! Ja jums ir divi un vairāk bērnu, jūs varat iegūt „Ģimenes karti” — ietaupīsiet četrus centus, saņemot atlaidi no katra iepildītā autogāzes litra. Lai iegūtu karti, jāpiesakās pie „Eko Gāze” stacijas operatora vai aizpildot anketu internetā „www.ekogaze.lv”.

Otra būtiska lieta — atlaižu kartes darbojas arī pie SIA „Eko Gāze” sadarbības partnera SIA „Latvijas propāna gāze”, kuru autogāzes uzpildes stacijas ir visos Latvijas novados un teju katrā pilsētā. Sekojiet līdzi SIA „Eko Gāze” profilam sociālajā tīklā „Facebook” un uzzināsiet par servisiem, veikaliem un kafejnīcām, kur, uzrādot „Ģimenes karti”, var iegūt atlaides.

Jūs esat izvēles priekšā un vēl domājat, kādu auto pirkt, — izvēlieties automašīnu, kuras dzinēju darbina autogāze, jo tā ir ekoloģiska lētākā alternatīva benzīnam. Ceļojiet kopā ar ģimeni biežāk!

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-