„Flame and The Rolltones” singla prezentācija

Pievienots: 6. janvārī 2016 11:30 | Autors: Una Griškeviča | Komentāri: (0)

Šonedēļ mūziķu apvienība „Flame and The Rolltones” publicēja jaunāko singlu „What Did You Do” no sava debijas albuma „Road Trip”, kas klajā nāca 2014.gada oktobrī. Tā kā šis ir beidzamais singls, grupa nolēmusi to nosvinēt ar vērienīgu pasākumu 8.janvārī mūzikas klubā „9.vilnis”, uz kuru aicināti visi labas mūzikas cienītāji (ieeja klubā – no plkst.20, sākums – plkst.21), jo šajā vakarā skanēs visas dziesmas no „Flame and The Rolltones” debijas albuma. Turklāt singla prezentācijā grupai uz skatuves pievienosies meiteņu grupa „Limonāde”(Iluta Alsberga, Kristīne Tkačuka un Ieva Katkovska).

Taču šie nav vienīgie jaunumi: jau šo svētdien, 10.janvārī, grupa rūpēsies par muzikālo noformējumu Pasaules kausā kamaniņu sportā Siguldā, bet jau drīz pēc tam dosies uz Berlīni, lai piedalītos Berlin Country Music Meeting (5.-7.februāris). „Flame and The Rolltones” uz festivāla lielās skatuves uzstāsies 6.februārī (sākums – plkst.19). Jāuzsver, ka „Flame and The Rolltones” ir vienīgā grupa no Latvijas, kas jebkad uzstājusies šajā prestižajā muzikālajā pasākumā.

Atgādināsim, ka “Flame and The Rolltones” ir vieni no nedaudzajiem americana žanra vēstnešiem Latvijā, kas ar koncertiem uzstājusies lielākajos Latvijas vasaras mūzikas festivālos, turklāt tieši debija festivālā Country Bauska 2015 kļuva par vienu no apspriestākajām un slavētākajām grupas uzstāšanās reizēm. “Flame and The Rolltones” ieguvusi arī starptautisku atzinību, divām dziesmām no albuma iekļūstot International Songwriting Competition 2014 pusfinālā un vienai („Crying For You”) iekļūstot konkursa finālā.

Biļetes uz 8.janvāra pasākumu var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-