Latvijā uzsāk tirgot Mercedes GLE Coupe.

Pievienots: 31. jūlijā 2015 11:59 | Autors: Domenikss | Komentāri: (0)

Mercedes-Benz dīleris Domenikss uzsāk apvidus auto Mercedes-Benz GLE Coupe tirdzniecību. Latvijā tā cena būs, sākot no 67 680 eiro.




Mercedes-Benz GLE Coupe modelī apvienots izcils dizains un komforts, jaunāko tehnoloģiju pielietojums dinamiskai, drošai un ērtai braukšanai dažādos apvidos un segumos. Tas apliecina auto īpašnieka statusu un pašapziņu, vai tā būtu sieviete vai vīrietis, šis auto ir radīts personībai, kas ne tikai zina, ko vēlas, bet ir neapturams ceļā uz savu mērķi. Tas ir bezkompromisa auto, nepiekāpīgs un drosmīgs. Mercedes-Benz GLE Coupe jau ir pieejams tirdzniecībā Domenikss autosalonā, tā cena ir, sākot no 67 680 eiro.


Jaunais GLE Coupe ir ne tikai jauna segmenta atklāšana Mercedes-Benz apvidus automobiļu ģimenei, bet arī, līdzās klasiskajiem divdurvju C, E un S-klases modeļiem un četrdurvju CLS un CLA klases kupejas modeļiem, jauns papildinājums veiksmīgajam Mercedes-Benz kupeju portfelim.


Braucot ar GLE Coupe, Jūs jutīsieties kā sporta kupejā, neskatoties uz to, ka tā pieder apvidus automobiļu klasei. Autovadītājs varēs izvēlēties starp Dynamic Select sistēmas braukšanas režīmiem - Individual, Comfort, Slippery, Sport un Sport+, tādejādi pielāgojot dzinēja, pārnesumkārbas, balstiekārtas un stūres sistēmas darbību dažādiem apvidiem un ļaujot baudīt braukšanu no izteikti komfortabla režīma līdz apbrīnojami dinamiskam sniegumam, turklāt tas iespējams pie patstāvīgas pilnpiedziņas, autovadītājam ļaujot izjust pilnu emociju spektru, sēžoties pie šī apbrīnas vērtā auto stūres, kas pasvītro katra autovadītāja individualitāti.


Jaunais GLE Coupe pārsteidz ar pieejamo dzinēju klāstu piedāvājot vienu dīzeļa un četrus benzīna vienlīdz efektīvus un jaudīgus motorus ar sešiem vai astoņiem cilindriem, kā arī 9 pakāpju pārnesumkārbu.


Pateicoties Mercedes-Benz izstrādātajām inteliģentās braukšanas sistēmām ir iespēja piepildīt vīziju par braukšanu bez satiksmes negadījumiem, jo tās aktīvi atbalsta vadītāju un ievērojami atvieglo braukšanu. Vērtīgās asistēšanas sistēmas palīdzēs automātiski ievērot attālumu līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, ja vajadzīgs, veiks bremzēšanu un brīdinās par iespējamu sadursmi vai transportlīdzekļiem neredzamajā zonā. Iespējamas bīstamas situācijas tiek atpazītas ātrāk kā jebkad iepriekš, un arvien biežāk no tām izdosies izvairīties.


Līdz ar GLE Coupe prezentāciju, tiek prezentēts arī pirmais AMG sporta modelis GLE 450 AMG Coupe, ar 367 zirgspēkiem, kas piemērots īstu sporta mašīnu cienītājiem sasniedzot ātrumu 100 km/h 5.7 sekundēs pie 8.9l/100km kombinētā degvielas patēriņa un šobrīd pieejams apskatei Domenikss autosalonā.


Skaidrs ir viens, GLE Coupe neatstās vienaldzīgu nevienu, jo šis automobilis apvieno visu Mercedes-Benz modeļu labākās īpašības un jau no šodienas Jums ir iespēja pieteikties izmēģinājuma braucienam Domenikss autosalonā, Krasta ielā 34.


Mercedes-Benz ir Vācijas autobūves lepnums ar vairāk nekā gadsimtu senu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām, ikkatrā automobilī tiecoties pēc izcilības. Zīmola kodolu veido vēlme radīt pasaulē labākās automašīnas, kas pārliecina prātu un iepriecina sirdi. Mercedes-Benz, tāpat kā Domenikss vadmotīvs ir izcilība it visā, tāpēc tā automobiļi iemieso augstāko kvalitātes, drošības, ilgtspējas un komforta latiņu, kas iet roku rokā ar izcilu dizainu, inovācijām un klientu apmierinātību.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-