„Saab” atbalsta brauciens Latvijā

Pievienots: 14. janvārī 2010 11:27 | Autors: www.saabclub.lv | Komentāri: (0)

Pēdējā laikā plašsaziņas līdzekļi ir pievērsuši pastiprinātu uzmanību „Saab” automarkai.Kompānijas no Tālajiem Austrumiem, sporta auto ražotājs no Zviedrijas un kā pēdējais arī sporta auto ražotājs no Nīderlandes ir tikuši minēti kā iespējamie markas pārņēmēji. Potenciālie investori ir izstrādājuši nu jau neskaitāmus piedāvājumus, bet uz tiem nav sniegtas konkrētas atbildes. Lai arī šobrīd nekas daudz nav skaidrs, viena lieta ir skaidra – „GM” grib nogremdēt „Saab”.

Lai arī kāda būtu „Saab” nākotne - tas nekad nepazudīs. Pasaulē vienkārši ir pārāk daudz fanātisku un ieinteresētu „Saab” īpašnieku. Pat tad, ja apstāsies ražošanas līnijas, „Saab” vienmēr būs redzami ielās. „Saab” automašīnas ar savu viegli atpazīstamo vīziju un identitāti vienmēr atšķirsies pārējo automašīnu masā.

Mēs gribam pievērst pozitīvu mediju uzmanību, organizējot „Saab” atbalsta braucienu reizē ar citiem „Saab” klubiem un atbalsta grupu domubiedriem pasaulē. Mēs gribam nodot savu atbalstu un pozitīvu ziņu „Saab” un tā darbiniekiem Trollhetenā.

Liels atbalsta brauciens ir plānots Nīderlandē/Beļģijā, kur piedalīsies ap 300 „Saab” automašīnu. Līdzīgas „Saab” atbalsta aktivitātes notiks Austrālijā, Čehijā, Ķīnā, Norvēģijā, Polijā, Krievijā, Slovākijā, Zviedrijā, Taivānā, Lielbritānijā un ASV.

„Saab” atbalsta brauciens Latvijā ir plānots vienā dienā ar pārējiem, t.i., 17.01.2010.

Dosimies kopīgā braucienā plkst. 12:00 no Rīgas Starptautiskās lidostas (pulcēšanās pie Latvijas Pasta) gar plānoto un pašreizējo ASV vēstniecības atrašanās vietu (pie t.c. Spice un Raiņa bulvārī), tālāk uz Rīgas Motormuzeju (kopbilde) un beigsim braucienu Siguldā (otrā kopbilde).

Sekojiet detalizētai maršruta un brauciena informācijai Latvijas SAAB kluba mājas lapā http://www.saabclub.lv

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-