Piedzēries šoferis Liepājā izraisa CSNg

Pievienots: 12. janvārī 2010 10:42 | Autors: AutoNews.lv | Komentāri: (3)

Arvien biežāk no Liepājas pienāk skumjas ziņas, ka šajā klusajā pilsētā notiek smagas avārijas, kurās ir cietušie. 8.janvārī ap pulksten sešiem vakarā automašīnas "VW Passat" vadītājs stūrējis transportlīdzekli no Jaunā tilta uz Ezermalas ielu.

Slidenais ceļš, nobrauktas riepas un neadekvāti lielais ātrums, kura rezultātā "VW Passat" vadītājs bija zaudējis kontroli pār savu spēkratu, salīdēja un ar sāniem ietriecās pretī braucošajā „Mitsubishi Pajero” apvidus automobilī. Sitiens bija tik spēcīgs, ka „Misubishi” nostrādāja drošības spilveni, bet "VW Passat" pasažieres no sadauzītās automašīnas gūsta izdevies atbrīvot tikai ar Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku un viņu speciālās tehnikas palīdzību.


Abas sievietes ar dažādām traumām nogādātas Liepājas Reģionālajā slimnīcā. Šoreiz jāatzīmē, ka operatīvi nostrādāja mediķi un glābēji, kuri pēc dažām minūtēm bija klāt, un sniedza cietušajiem palīdzību. „VW” autovadītājs, kā liecina sākotnējā pārbaude, ticis cauri ar sasitumiem. Taču nopietnas problēmas viņam vēl priekšā, jo kārtības sargi šī šofera izelpā fiksējuši alkohola klātbūtni 2,5 promiļu koncentrācijā.

Komentāri:

Cielava - 8. februārī 2010 16:24

Tik skumji lasīt, ka cilvēki vēl joprojām dzer un brauc. Šeit nepalīdz naudas sodi, varbūt reāla brīvības atņemšana var ko maīnīt.

Anry - 19. martā 2010 11:41

Redz, Liepājā vēl kāds ir palicis. Un te kaut kas notiek. Strādā, sekso, dzer un sūd_us taisa. Un tā kā idiņu skaits un proporcija ir konstants lielums - ir par ko uzrakstīt...No citurienes nepienāk ziņas, jo.. tur ir tikšs kā Holivudas filmās pēc BigBang. Visi īrijās...

Viesis: Debra - 9. maijā 2011 12:30

AKAIK you've got the anwser in one!

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-