Ziemassvētkos netaupam sev, bet dodam citiem

Pievienots: 21. decembrī 2009 09:32 | Autors: Ilze Pērkone, Neste Latvija | Komentāri: (0)

Neskatoties uz taupības režīmu valstī, SIA Neste Latvija šajos Ziemassvētkos aicina izjust dāvināšanas prieku un sniegt kaut nelielu, bet ļoti vajadzīgu atbalstu tiem, kam tas ir ļoti nepieciešams. SIA Neste Latvija līdzekļus iecerēto Ziemassvētku apsveikuma kartīšu, dāvanu un kolektīva pasākuma organizēšanai, novirzījuši atbalstam Mātes Terēzes Tuvākmīlestības ordeņa žēlsirdības misionāres projektam un Vecās svētās Ģertrūdes baznīcas projektam "Zupas virtuve".

SIA Neste Latvija ikgadēji paredzētos līdzekļus Ziemassvētku kartītēm, dāvanām klientiem un sadarbības partneriem, kā arī uzņēmuma darbiniekiem domātajam Ziemassvētku pasākumam un dāvanām šogad veltīs profesionālās trauku mazgājamās mašīnas iegādei Vecās svētās Ģertrūdes baznīcas projektam "Zupas virtuve". Tā atvieglojot brīvprātīgo zupas virtuves darbinieku rūpes par trūkumcietējiem. Tāpat SIA Neste Latvija sadarbībā ar Rīgas Starptautiskās skolas (International School of Riga) audzēkņiem piedalās Mātes Terēzes Tuvākmīlestības ordeņa žēlsirdības misionāres projektā sagadājot Ziemassvētku prieku ap 100 bērniem no nelabvēlīgajām ģimenēm Rīgā, nodrošinot ar Ziemassvētku dekorācijām, eglīti un dāvaniņām.

 “Mūsu mērķis bija veikt ļoti lietderīgu un pamatotu līdzekļu izlietojumu. Mēs devām iespēju jebkuram Neste Latvija darbiniekam iesaistīties, meklējot, piedāvājot un izvērtējot atbalsta projektus. Pirms gala lēmuma par atbalsta sniegšanu katrai no vietām, paši to klātienē apmeklējām, lai pārliecinānots, ka mūsu palīdzība tiešām ir nepieciešama. Tradicionālā Ziemassvētku pasākuma un dāvanu vietā Neste Latvija darbinieki tiks apdāvināti ar īpašām otrreizēji pārstrādāta materiāla somām,” stāsta Kristians Hallunds (Hallund), SIA Neste Latvija ģenerāldirektors.

SIA Neste Latvija darbinieki Ziemassvētkos saņems auduma iepirkuma somas. Tās izgatavotas no auduma, kas pirms tam izmantots Neste reklāmas baneriem degvielas uzpildes stacijās.

“Krāsainie reklāmas baneri izmantojami tikai neilgu laiku. Tādu bija daudz un tie nelietderīgi krājās SIA Neste Latvija birojā, kā arī to utilizācija ir videi nedraudzīgs process. Tā kā uzņēmumā īstenojam videi draudzīgu politiku, izlēmām tos pāršūt par iepirkumu somām, ko dāvāt mūsu darbiniekiem, vēlāk arī sadarbības partneriem. Katra no šīm somām ir unikāla – atšķirīga gan krāsās, gan zīmējuma salikumā. Turpmāk darbiniekiem veikalā vairs nevajadzēs iegādāties videi nedraudzīgos plastmasas maisiņus, bet katru reizi līdzi varēs ņemt somu, kas tāda ir tikai viena,” papildina Ilze Pērkone, SIA Neste Latvija mārketinga un klientu attiecību vadītāja.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-