44 137 latu atlīdzība par avāriju pie Liepājas.

Pievienots: 30. augustā 2013 19:35 | Autors: Apdrošināšanas sabiedrība „BALTA” | Komentāri: (0)

Viens no pēdējā laika smagākajiem satiksmes negadījumiem, kurš turklāt Latvijā izraisīja plašu rezonansi, notika 14.augustā uz Liepājas šosejas pie Kalvenes, un tajā cieta 16 cilvēki. Pie luksofora apstājās vieglā automašīna un satiksmes autobuss, kurā savukārt ietriecās kravas automašīna. Inerces rezultātā satiksmes autobuss sadūrās ar priekšā stāvošo vieglo auto.


Negadījuma smagumu apliecina arī fakts, ka iesaistītais „Nordeka” satiksmes autobuss bija cietis tik smagi, ka to vairs nebija iespējams atjaunot, taču, pateicoties KASKO apdrošināšanai, apdrošināšanas sabiedrība „BALTA”  uzņēmumam par autobusu ir atlīdzinājusi zaudējumus 44 137 latu apmērā.


„Avārija bija nelaimes gadījums, kurā diemžēl zaudējām vienu no saviem transporta līdzekļiem. Šajā situācijā mums vajadzētu domāt, kā nosegt atlikušo līzinga maksājumu par autobusu un kā bojātā transportlīdzekļa vietā vēl iegādāties jaunu autobusu. Taču, pateicoties KASKO polisei un operatīvai atlīdzības izskatīšanai, mēs varam jau droši plānot savu tālāko ikdienas darbu, novērtējot sniegto atbalstu un profesionālo sadarbību,” skaidro „Nordeka” pasažieru pārvadājumu direktora vietnieks. 


Apdrošināšanas atlīdzībā ietilpa izmaksas, kas aprēķinātas par autobusa bojājumiem. Ņemot vērā ievērojamo atlīdzību- „BALTA” plāno vērsties ar regresa prasību pret vainīgās puses apdrošinātāju, kas ir noslēdzis OCTA polisi kravas auto, kas izraisīja avāriju.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-