Nolādētais krustojums.

Pievienots: 1. jūlijā 2013 15:15 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (0)

Šampētera iedzīvotāju lokā klīst nostāsti, ka Rucavas ielu būvējot, tika ņemtas ceļa būvei nepieciešamās smiltis no netālu esošajiem Pleskodāles kapiem, bet krustojumu ar Volguntes ielu mēdz dēvēt par nolādētu tāpēc, ka avārijas notiek pat pēc luksofora uzstādīšanas.2007.gada 30.jūnijā beidzot tika uzstādīti luksofori uz bīstamākajiem krustojumiem Rīgā- Volguntes un Rucavas ielā. Kā arī Volguntes un Apūzes ielā.

Vietējie iedzīvotāji cerēja, ka avārijas, kuras parasti iznīcināja ēku žogus, un nereti beidzās ar ļoti smagām sekām paliks pagātnē. Diemžēl arī luksofors nespēj novērst ceļu satiksmes negadījumus.

Vakar, Rucavas un Volguntes ielu krustojumā avarēja Volksvagen mikroautobuss un Mitsubishi Outlandes apvidus auto. Sānu sitiens bija tik spēcīgs, ka busiņš savu „lidojumu” beidza ar piezemēšanos uz jumta. 

Jāpiezīmē, ka 16.jūnijā šajā pašā vietā ceļu nesadalīja satiksmes autobuss Mercedes , kurš sadūrās ar Opel Astra. Abos CSNg tika iznīcināti luksofori, bet ceļu policistiem nācās ilgi noskaidrot patieso avārijas vaininieku.

AutoNews.lv aicina autovadītājus aprīkot savus spēkratus ar videoieraksta kamerām, kuras pasargās autovadītāju no viltus lieciniekiem un atvieglos darbu policijai vainīgās personas noskaidrošanai. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-