Opel Ampera tirgos Auto Blitz.

Pievienots: 28. jūnijā 2013 12:03 | Autors: Auto Blitz | Komentāri: (1)

Pirms mēneša Auto Blitz parakstīja līgumu ar Opel SouthEast Europe par Opel elektroauto Ampera izplatīšanu Latvijas tirgū. Sākot ar šī gada 27.jūniju, Auto Blitz uzsāk šo elektroauto pārdošanu un tehnisko apkalpošanu Latvijā. Darbu pie tā, lai kļūtu par autorizēto Opel Ampera elektroauto dīleri Latvijā, Auto Blitz uzsāka jau pagājušajā gadā.






Auto Blitz vadītājs Ģirts Zemītis saka: "Ampera ir ne tikai tehnoloģisks izrāviens, šis modelis ir ekonomiski pievilcīgs produkts, ņemot vērā tā zemās ekspluatācijas izmaksas un niecīgo enerģijas patēriņu. Protams, Ampera ir adresēts tiem autobraucējiem, kuriem rūp apkārtējā vide un ekoloģisks dzīvesveids. Esam lepni, ka Auto Blitz, būdams jaunākais Opel saimes pārstāvis Baltijā, ir spējis pierādīt savu augsto profesionalitāti Opel ražotājam un ieguvis tiesības pārstāvēt Opel Ampera elektroauto Latvijā."


Elektroauto Ampera dīlera tiesības ir prasījušas arī būtiskus ieguldījumus. Auto Blitz, lai kļūtu par Ampera dīleri, ir ieguldījis 50000 EUR - pārdošanas un tehniskā personāla apmācībās, Ampera specifiskajā speciālā aprīkojumā un servisa instrumentos, kā arī salona iekārtojumā.


Opel Ampera ir unikāls elektroautomobilis, kas sevī iemieso visjaunākās tehnoloģijas. Ampera dēvē par palielināta nobraukuma elektroauto, angliski EREV - Extended Range Electric Vehicle. Tas ir aprīkots ar 150Zs elektromotoru un 16kWh akumulatoru bateriju, kā arī papildu ar degvielu darbināmu ģeneratoru, kas kopumā nodrošina līdz pat 500km nobraukumu ar vienu uzlādi. Ampera uzlāde veicama no sadzīves, sazemētas elektrorozetes un tas aizņem 6h vai 4h, ja pieejama 16A strāva. Pats svarīgākais, Ampera 1km izmaksas ir tikai 1.55 Ls (elektriskajā režīmā). Opel Ampera priekšrocības ir praktiski neierobežots nobraukums, neatkarība no uzlādes infrastruktūras un automašīnas izmērs (vidējās klases auto), kas ļauj to izmantot kā pilnvērtīgu ģimenes auto. Ampera ir aprīkota ar visām modernākajām drošības un komforta sistēmām, kādas ir pieejamas mūsdienu auto.


Ģirts Zemītis turpina: "Esmu priecīgs, ka Opel Ampera dīlercentra atklāšanu varam svinēt kopā ar pirmās Ampera pārdošanu Latvijā. Šodien Auto Blitz svinīgi pasniedza pirmās Latvijā pārdotās Ampera atslēgas Jānim Černajam, uzņēmuma Uponor ilgstspējas direktoram. Šis ir lielisks pierādījums tam, ka elektroauto kā videi draudzīgi produkti rod arvien plašāku izplatību Latvijā."

Komentāri:

Viesis: osmijs - 28. jūnijā 2013 12:11

Eu, kaukas nevarētu būt pareizi.
Ampera 1km izmaksas ir tikai 1.55 Ls

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-