Opel un Peugeot „24 stundu izpārdošana” noslēgusies.

Pievienots: 11. jūnijā 2013 13:00 | Autors: Marika Celma | Komentāri: (0)

Pagājušās nedēļas nogalē, 7. un 8. jūnijā „AMSERV” grupas Opel un Peugeot autocentros Rīgā, Liepājā un Ventspilī notiks ikgadējā „24 stundu izpārdošana”, kuras laikā tika pārdotas un 45 automašīnas.Akcija „24 stundu izpārdošana” notika „Amserv” grupas autocentros Rīgā, Krasta ielā, kā arī Liepājā, Brīvības ielā 146 b un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15. Kopskaitā trīs autocentros tika pārdotas vai rezervētas 36 jaunas Opel un Peugeot automašīnas un 9 mazlietotas dažādu marku automašīnas.

Akcijas laikā visvairāk ir pārdotas Opel markas automašīnas, tai skaitā - Astra Classic, Vivaro, Astra Sports Tourer un Opel Combo, taču netrūka arī interese par jaunākajiem Opel modeļiem – Mokka un Adam.  Peugeot autocentros – Rīgā, Krasta ielā 66 un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15 lielākā interese bija tieši par Peugeot komercautomobiļiem - Boxer un Partner, kā arī ekonomiskajiem Peugeot modeļiem - 301 un 208. Turklāt, katrs jaunā Peugeot īpašnieks mājās devās uzreiz ar diviem spēkratiem - ar jauno automobili un elegantu Peugeot velosipēdu, kas noteikti tiks likts lietā, jau šovasar!  

 Akcijas dienās lielie un mazie apmeklētāji nelaida garām iespēju izmēģināt jaunākos Opel un Peugeot modeļus, iztrakoties piepūšamajās atrakcijās, piedalīties Opel Adam zīmējumu konkursā un baudīt īpašo svētku noskaņu, ko radīja gan cienasts autocentru apmeklētājiem, gan radio vadāmo automašīnu rūkoņa, franču šanson, vācu jodel un tumsai iestājoties arī īpašais apgaismojums salonos.

 „Kopumā esam apmierināti ar akcijas rezultātiem, jo tie ir pārsnieguši mūsu ieceres un plānus, tāpēc noteikti šo akciju organizēsim arī nākamgad”, atzīst autocentra „Amserv Krasta” jaunais tirdzniecības vadītājs Andris Nesaule.

 

 

 

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-