Peugeot tirgū nebijusi pakalpojumu koncepcija

Pievienots: 13. novembrī 2009 12:49 | Autors: Kaarel Talvoja | Komentāri: (2)

Novembrī Peugeot nāca klajā ar jaunu pakalpojumu koncepciju Peugeot Service Club. Visi Peugeot īpašnieki, kas pievienosies šai programmai, katru ceturto apkopi varēs saņemt par brīvu.

Peugeot Igaunijas pēcpārdošanas vadītājs Andruss Seavers paskaidro, ka programma ir paredzēta visiem tiem automobiļu īpašniekiem, kam rūp sava transportlīdzekļa stāvoklis. Peugeot oficiālajās pārstāvniecībās pakalpojumu iespējas ir ievērojami plašākas – rīcībā ir profesionālas zināšanas un Peugeot oriģinālās rezerves daļas, visjaunākie darbarīki un datorprogrammatūras. Tāpēc automobiļa labā nevajadzētu apmierināties ar minimālo. Jaunajā servisa klubā tiek gaidīti visi bez izņēmuma – kā jaunu, tā lietotu Peugeotautomobiļu īpašnieki,“ piebilst Seavers.

Peugeot Service Club var iestāties visās Latvijas Peugeot pārstāvniecībās un, ieejot tīmekļa vietnē  www.peugeot.lv/serviceclub. Iestāšanās ir bezmaksas, dalībniekiem tiek izsniegta Service Club karte, kuru var piestiprināt, piemēram, pie automobiļa atslēgām, un tā servisā ir jāuzrāda atzīmēšanai. Katra ceturtā apkope automobiļa īpašniekam būs par brīvu. Turklāt kluba locekļi no Peugeot un firmas sadarbības partneriem regulāri saņems piedāvājumus.

Komentāri:

edzjins - 16. novembrī 2009 14:19

skan jau skaisti, bet vai gadījumā tās apkopes, kuras nebūs par brīvu, nesanāk diezgan dārgi salīdzinot ar universālajiem autoservisiem?

Mr. JMT - 19. novembrī 2009 15:52

nē, nē to tev BEZ MAKSAS sponsorēs rūpnīca :D

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-