Latvijas Valsts policija izmantos "Opel Combo" automobiļus.

Pievienots: 20. decembrī 2012 09:45 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Latvijas Valsts policija saņems 40 jaunus Opel Combo 1,6 CDTi automobiļus, lai atjaunotu šīs iestādes novecojošo autoparku Rīgas pilsētā. Pirmo Combo automašīnu piegāde notiks jau 2012. gada decembrī, un to veiks autorizētais Opel pārstāvis ‘AutoBlitz’.


Latvijas Valsts policijas iepirkums ir nozīmīgākais Combo lielapjoma pārdošanas gadījums Baltijas valstīs. Automobiļi tika izvēlēti to lielisko īpašību dēļ - automašīnu gabarīti nodrošina plašas salona izmantošanas iespējas, tāpat jāpiemin arī modernais drošības aprīkojums un lieliskā degvielas ekonomija.


Trešās paaudzes jaunais Opel Combo nosaka jaunus modeļu daudzpusīguma standartus un lepojas ar savā klasē labākajiem rezultātiem funkcionalitātes un praktiskuma ziņā, ierindojoties Eiropas komerctransporta B segmenta līdera godā. Jaunais Combo ar tā talantu daudzveidību ir ideāli piemērots Opel modeļu portfolio papildināšanai gan vieglo kravas furgonu, gan brīvā laika un ģimenes auto jomā.


Opel Combo pārdošanā ir jau kopš 1985. gada, bet tā iepriekšējā paaudze - no 2001. līdz 2012. gadam. Tā daudzpusīgā brīvā laika, ģimenes un kravas automobiļa koncepcija ir bijusi ļoti populāra. Pat sava dzīves cikla beigās jaunā Combo priekštecis daudzos Eiropas tirgos vēl arvien atradās sava segmenta labāko trijniekā.


Policijas Combo automašīnu pārbūvi pabeidza Latvijā - tika izveidota speciāla telpa likumpārkāpēju pārvadāšanai, tāpat automobiļi ir tikuši aprīkoti ar sirēnām un gaismas signāliem, un papildu GPS iekārtām, tādējādi pielāgojot tos Latvijas Valsts policijas vajadzībām.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-