Slēgta Emmas iela posmā no Vecmīlgrāvja 5. līnijas līdz A. Dombrovska ielai.

Pievienots: 22. augustā 2012 14:09 | Autors: Rīgas Dome | Komentāri: (0)

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transportlīdzekļu vadītāju uzmanību, ka sakarā ar kanalizācijas cauruļvadu rekonstrukcijas darbiem Emmas ielā, no 22.augusta līdz 2.septembrim slēgta transportlīdzekļu satiksme Emmas ielā posmā no Vecmīlgrāvja 5. līnijas līdz Augusta Dombrovska ielai.





Slēgtā posma apbraukšanai 2., 24. un 29. maršruta sabiedriskā autobusu satiksme uz Vecmīlgrāvi tiek organizēta līdz Emmas ielai, tālāk pa Gāles ielu, Augusta Dombrovska ielu – turpinot ceļu tālāk pa maršrutu.


Vieglā transportlīdzekļu vadītāji slēgto posmu aicināti apbraukt pa Vecāķu prospektu un Baltās Baznīcas ielu. Savukārt smagajam transportam slēgtā posma apbraukšana tiek organizēta pa Vecāķu prospektu.


Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, sabiedriskā transporta pieturvietu pārcelšanu un iedzīvotāju informēšanu par to, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ielas ierobežotajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.


Transporta līdzekļu vadītāji aicināti sekot līdzi ceļa zīmēm, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem attiecībā pret tiem ceļu satiksmes dalībniekiem.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-