Tiks slēgta satiksme Daugavgrīvas ielā posmā no Kuldīgas līdz Klinģeru ielai.

Pievienots: 11. jūlijā 2012 08:37 | Autors: Rīgas dome | Komentāri: (0)

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transportlīdzekļu vadītāju uzmanību, ka sakarā ar Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielas satiksmes mezgla remontdarbiem darbiem, no 11.jūlija līdz 20.augustam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Daugavgrīvas ielā, posmā no Kuldīgas ielas līdz Kliņģeru ielai virzienā no Bolderājas uz Rīgas centru.












Rekonstrukcijas darbu periodā satiksmes kustība virzienā uz Rīgas centru no Bolderājas tiks organizēta pa Kuldīgas ielu, tālāk pa Kliņģeru ielu - atgriežoties atpakaļ uz Daugavgrīvas ielu.


Tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams no Nameja krastmalas nokļūt Krēslas ielā, remontdarbu apbraukšanai ir izveidota speciāla josla. 


 Arī 3.,13. 30. un N3. maršruta autobusu kustība tiks virzīta pa minēto apvedceļu, savukārt pieturvieta „Lauksaimniecības maš.rūpnīca” virzienā uz Rīgas centru, tiks pārcelta Daugavgrīvas un Krēslas ielas krustojuma.  


Satiksmes departaments aicina sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, kā arī ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus. 


Kā iepriekš ziņots, projekts „Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielu satiksmes mezgla rekonstrukcija” tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu, tā mērķis ir nodalīt galvaspilsētā tranzīta satiksmes plūsmu no vietējās satiksmes plūsmas un izbūvētu gājējiem un velosipēdistiem drošu satiksmes infrastruktūru. Projektu plānots realizēt līdz 2013.gada beigām, līdz ar to, autovadītājiem jāņem vērā, ka būvniecības laikā Daugavas kreisajā krastā pie Vanšu tilta būs apgrūtināta satiksme.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-