Renault aicina apgūt ekonomiskas braukšanas manieres

Pievienots: 30. septembrī 2009 17:19 | Autors: Renault pārstāvniecība Baltijā | Komentāri: (0)

10. un 11.oktobrī skvērā pie Kongresu nama Renault rīko līdz šim nebijušu pasākumu – Renault Eco² dienas, kuru laikā ikvienam interesantam būs iespēja iepazīties ar ekonomiskām un ekoloģiskām braukšanas metodēm, veikt eko braukšanas apmācības uz unikāla Eco simulatora, piedalīties praktiskās eko braukšanas apmācībās Rīgas ielās un Renault Auto Eco² orientēšanās sacensībās visai ģimenei. 

Renault par vienu no saviem ilgtspējīgas attīstības mērķiem ir izvirzījis rūpes par vidi, radot ekoloģiskus un ekonomiskus spēkratus, kā arī izglītojot sabiedrību par vides jautājumiem. Eksperti norāda, ka, apgūstot vienkāršus vadīšanas noteikumus, ir iespējams samazināt degvielas patēriņu un CO2 izmešu daudzumu par vairāk kā 15%. Renault Eco² dienas – tā ir iespēja ikvienam apgūt jaunas ekonomiskas un ekoloģiskas braukšanas iemaņas.

Renault Eco² pasākuma ietvaros no pulksten 10.00 līdz 18.00 sestdien un no 10.00 – 16.00 svētdien, 10. un 11.oktobrī, Renault teltī būs iespēja piedalīties mikro semināros par ekonomiskas un ekoloģiskas braukšanas principiem, veikt eko braukšanas apmācības uz unikāla Eco simulatora, piedalīties praktiskās braukšanas apmācībās Rīgas ielās ar Renault automašīnām Renault eco2 instruktoru uzraudzībā. Bērniem plānotas Renault zaļās atjautības spēle visas diena garumā, savukārt, azartiskākos interesentus aicina pieteikties Renault Auto Eco2 orientēšanās sacensībām visai ģimenei. Šāds pasākums 2008. gada oktobrī notika Parīzē, Francijā, bet šogad visās trijās Baltijas valstīs. Renault Eco² dienas atbalsta Auto Bild Latvija, portāls Delfi un žurnāls Ieva.

Renault Eco² zīmolu realitātē ieviesa vairāk kā pirms diviem gadiem – 2007.gada maijā, un tas tiek piešķirts tikai visekonomiskākajiem un ekoloģiskākajiem Renault modeļiem. Lai piešķirtu Eco² simbolu, tiek vērtēti trīs kritēriji – automašīnas ražošana, CO2 daudzums izplūdes gāzēs un otrreizējā pārstrāde. Nākotnē Renault Eco² zīmola piešķiršanai izvirzīs stingrākus noteikumus vadoties pēc jaunākajiem tehnoloģiskajiem sasniegumiem un iespējām. Jānorāda, ka Renault-Nissan Alianse par vienu no savām prioritātēm izvirzījusi nulles emisiju nākotni: nulles troksnis-nulles izplūdes gāzes-nulles siltumnīcas efekta. Tagad Renault aicina ikvienu iepazīties ar aktuālāko informāciju arī tiešsaistē latviešu valodā – Renault Eco² interneta vietnē www.renault-eco2.com/lv .


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-