Kuldīgas centrā notiks veiklības braucieni

Pievienots: 30. septembrī 2009 15:20 | Autors: Baiba Zvaigzne | Komentāri: (0)

Oktobra pirmajās brīvdienās, Kuldīgas pusē norisināsies Rallijs „Latvija – Kuldīgas rudens”, kas šogad būs autorallija čempionāta pēdējais posms. Svētdien, 4.oktobrī varēs redzēt rallija septiņus ātrumposmus, savukārt sestdien, 3.oktobrī pašā Kuldīgas sirdī – Kuldīgas centrālajā laukumā, notiks veiklības sacensības. 

Savu atdzimšanu veiklības mači piedzīvoja rallija „Kurzeme” laikā, atsaucība bija liela un jau uz pirmo pasākumu pieteicās vairāk kā 40 ekipāžas. „Sacensības bija aizraujošas un mēs redzējām, ka cilvēkiem ļoti patīk, tāpēc mēs arī tagad aicinām pirms rallija noskaņoties uz autosporta viļņa un pavadīt sestdienu sportiskā gaisotnē - piedaloties veiklības braucienos!”, stāsta veiklības maču organizators, biedrības „RA Motosport” pārstāvis Raimonds Strokšs.

Veiklības sacensībās var piedalīties ikviens, jo galvenais nav ātrums, bet gan precizitāte un spēja sadarboties ar stūrmani. Speciāla ieskaites grupa ir izveidota senioriem, jo šajā gadījumā stāžs ir priekšrocība un iepriekšējās sacīkstes ir pierādījušas, ka tieši senioriem veicas vislabāk - rallija „Kurzeme” veiklības sacensībās lietuvietis Jonas Baļčūnas kopā ar stūrmani no Latvijas Aivaru Stolderu bija labākie gan senioru klasē, gan arī kopvērtējumā.

Sacensībās vajadzīga precizitāte un spēja sadarboties, tāpēc ir izveidota arī sieviešu klase, jo šajos jautājumos dāmām dažkārt veicas pat labāk kā kungiem! Lai iedrošinātu daiļā dzimuma pārstāves, savu dalību veiklības braucienos apstiprinājusi arī Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa: „Man ir prieks, ka esmu aicināta piedalīties un to labprāt darīšu, jo pašai ļoti patīk braukt ar auto! Tā būs lieliska pieredze atraktīvā braukšanā un laba izklaide, tāpēc ceru, ka citi kuldīdznieki man pievienosies!”

„Mēs aicinām pieteikties arī Kuldīgas uzņēmējus, kas var pieteikt sava uzņēmuma komandu, tādā veidā papildus reklamēt to un braucienu laikā apskatīties, kā savā starpā nestandarta situācijās sadarbojas uzņēmuma darbinieki. Var izveidoties pat tāds savdabīgs „team-building” kā tagad saka, jeb sadarbības treniņš”, ierosina Raimonds Strokšs.

Atgādināsim, ka vienīgais noteikums dalībai veiklības mačos, ir derīga autovadītāja apliecība šoferim, savukārt stūrmanis var būt jebkura vecuma, tāpēc tā ir iespēja visai ģimenei atpūsties vienkopus - ņemot līdzi gan savus vecākus, gan bērnus. Sacensībās drīkst piedalīties ar jebkādu automašīnu, kura ir izgājusi ikgadējo tehnisko apskati un kurai ir derīga obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas polise. Dalības maksa sacensībās ir ļoti demokrātiska – 10 lati no ekipāžas.

Lai pieteiktu dalību šīm sacensībām, jums jāsūta e-pasts ar savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru uz adresi veikliba@inbox.lv

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-