Kasko polise tagad arī vēsturiskiem auto

Pievienots: 20. jūlijā 2011 11:08 | Autors: IF | Komentāri: (36)

Apdrošinot 42 gadus vecu Mercedes Benz auto, pirmo reizi Latvijā KASKO polises sāk piedāvāt arī vēsturiskiem auto











Pirmā KASKO polise par apdrošinājuma summu 130 000 eiro izdota 1969.gada izlaiduma Mercedes Benz 280 automašīnai un tā apdrošināta pret visiem KASKO riskiem. Tā kā auto gatavojas piedalīties arī izstādēs ārzemēs, tam iegādāta arī transportēšanas apdrošināšana. KASKO apdrošināšanas pakalpojums vēsturisko automašīnu īpašniekiem ir izstrādāts pēc vēsturisko transporta līdzekļu biedrības „Riga Master Union” (RMU) iniciatīvas sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību If Apdrošināšana.


Vēsturisko auto KASKO polisi var saņemt automašīna, ja tai ir reģistrācijas dokumenti, kuros minēts, ka transportlīdzeklis ir reģistrēts Latvijā, Lietuvā vai Igaunijā, tās vecums ir vismaz 30 gadi un tai ir veikts sertificēts vērtējums. Tāpat, lai iegūtu KASKO apdrošināšanu, transportlīdzekļa vērtībai ir jābūt ne mazākai, kā 25 000 EUR un īpašnieks to nelieto kā ikdienas pārvietošanās līdzekli, informē RMU valdes loceklis Māris Bebris.


Viens no iemesliem, kāpēc līdz šim Latvijā KASKO apdrošināšanas produkts vēsturiskiem, retro un klasiskajiem auto netika piedāvāts ir saistīts ar objektīvām grūtībām aprēķināt iespējamos riskus, noteikt polises cenu un auto vērtību. Jaunā pakalpojuma izstrādes gaitā, pētot negadījumus, kad ir notikuši ar vēsturiskajiem auto, tika secināts, ka dažādu negadījumu iespējamības varbūtība ir daudz savādāka nekā mūsdienu auto. Mūsdienu auto, lielāko daļu apdrošināšanas maksājumu veido daļēja zuduma risks vai avārijas risks. Vēsturiskajam auto šāda negadījumi notiek daudz retāk, bet daudz lielāks ir zuduma risks, automašīnai sadegot.

„„Riga Master Union“ vēlme bija piedāvāt saviem biedriem apdrošināšanu, kas sedz riskus braukšanas kārtībā esošam un sertificētam auto, kā arī vēsturiskam auto, kas nodots servisā restaurācijai un, kura vērtība tās gaitā pieaug. Mēs pāliecinājāmies, ka biedrības sadarbības partneru remondarbnīcā strādā augsta līmeņa speciālisti un auto restaurācijas gaitā tiek veikta skurpuloza procesa dokumentēšana. Tas mums ļāva izstrādāt apdrošināšanas produktu, kas jebkurā restaurācijas brīdī ar kalkulatora palīdzību ļauj noteikt auto vērtību un tātad aprēķināt zaudējumus, ja tādi rodas. Tādējādi polise piedāvā segt ne tikai tradicionālos KASKO riskus kā zādzība, ugunsnelaime vai avārija, bet apdrošināt var arī auto, kas atrodas remontdarbnīcā uz restaurācijas vai remonta laiku,“ stāsta If Apdrošināšanas KASKO produkta vadītājs Kaspars Duburs.

„Biedrības jaunais pakalpojums tapis sadarbībā ar If Apdrošināšanu un Vācijas vērtētāju asociāciju un esam gandarīti, ka beidzot arī Latvijā vēsturisko auto īpašniekiem varam piedāvāt tādus pašus pakalpojumus, kādi sen jau ir pieejami vecajā Eiropā.  Tas ir tikai pirmais solis, jo bez KASKO neiztikt gandrīz nevienā no turpmāk minētajiem gadījumiem. Tie ir jautājumi, kas saistīti ar transportēšanu ES līmenī un atbalstu servisam, ceļojot  Eiropā  un Krievijā, ar finansējuma piesaisti līzinga vai aizdevuma formā vēsturiskam transportlīdzeklim, lai aizsargātu ieguldītās investīcijas, kas ieguldītas transporta līdzekļa restaurācijā. Arī šie pakalpojumi drīz būs pieejami arī Latvijā. Mūsu galvenais mērķis ir apvienot un popularizēt vēsturisko transporta līdzekļu kustību Baltijas reģionā. Esam par skaistu un emocijām bagātu dzīves stilu,” norāda M.Bebris.


Īsumā par biedrību Riga Master Union:

Biedrība dibināta 2009. gadā, Rīgā ar mērķi apvienot vēsturisko transportlīdzekļu īpašniekus un veicināt vēsturisko transportlīdzekļu kustības attīstību Latvijā un Baltijas valstīs. Biedrībā pašlaik ir reģistrēti vairāk kā 100 biedri un 40 transportlīdzekļi. Tās mērķis ir apkopot informāciju ne tikai par antīkajiem automobiļiem, bet arī vēsturiskajiem motocikliem, lauksaimniecības tehniku, kravas auto un cita veida mehanizētiem braucamrīkiem, kā arī kuģiem un lidmašīnām visā Baltijas reģionā un būt kā atbalstam īpašniekiem, ceļojot un ekspluatējot savus vēsturiskos transporta līdzekļus.


Lai veicinātu ar vēsturiskajiem transporta līdzekļiem saistīto dzīves stilu, Riga Master Union, sadarbībā ar saviem partneriem ir izstrādājusi īpašniekiem šādus pakalpojumus: 

- Vēsturisko automobiļu KASKO un transportēšanas apdrošināšana;

- Vēsturisko transportlīdzekļu vērtēšana;

- Iespēja piedalīties vēsturisko transportlīdzekļu izsolēs (Coys u.c.). Dokumentu sagatavošanai iesniegšanai, transportēšanas organizēšana utt.;

- Līdzdalība vēsturisko transportlīdzekļu pasākumos, izstādēs vai sacensībās Latvijā, pārējās ES valstīs un citviet pasaulē;

- Dokumentu sagatavošana FIVA identifikācijas karšu noformēšanai.




 

Komentāri:

Viesis: DAVILA VICENTE - 30. maijā 2017 18:30

Labdien,
Es esmu Ms DAVILA ir, meklējot aizdevumu vairāk nekā 3 mēnešiem,
Esmu bijis daudzas reizes tricked vietnēs aizdevumu starp īpaši
vēlas, ir aizdevumu starp atsevišķiem vairākiem cilvēkiem.
Bet katru reizi, kad man ir viltus aizdevējiem un
beigās man nekas uz manu kontu. Bet par laimi es esmu
samazinājies dāma vārda LYSE ļoti vienkārši un laipni, es biju
palīdzēt atrast savu aizdevumu 70.000€ ko es saņēmu par manu kontu 48
stundu pēc bez pārāk daudz protokolus.
Tātad jūs, kas nepieciešama, piemēram, man, jūs varat rakstīt viņam un
paskaidrot viņam savu situāciju, tas varētu palīdzēt jums savas e-pasts:
lysemarie3@gmail.com

DainisPL - 3. februārī 2020 20:03

Lieliski, ka arī vēsturiskajiem auto tagad ir KASKO! Auto ceļu satiksmē tomēr ir un paliek auto. ;) Savējam pērku KASKO jau gadiem, skatos un salīdzinu Manapolise kalkulatorā https://www.manapolise.lv/kasko lai atrastu izdevīgāko. :)

Viesis: Kristīne Inese - 19. aprīlī 2020 14:32

Es apsolos dalīties ar šo aizdevuma liecību Dieva labuma dēļ manā dzīvē

Sveiki,
 
 Esmu Kristīne Inese, šobrīd dzīvoju Rīgā. Es šobrīd esmu atraitne ar četriem bērniem, un es biju iestrēdzis finansiālā situācijā 2017. gada maijā, un man vajadzēja pārfinansēt un samaksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad bez panākumiem, un vairums banku atteicās no manas kredīta. Bet tā kā Dievam būtu, es tiku iepazīstināta ar dievieti ar privātu aizdevumu aizdevēju, kurš man piešķīra aizdevumu 850 000 EUR vērtībā un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un maniem bērniem šobrīd veicas labi, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru firmu ar atsauce uz aizdevuma nodrošināšanu bez ķīlas, bez kredīta pārbaudes, bez parakstītājiem tikai ar 3% procentu likmi un labākiem atmaksas plāniem un grafiku, lūdzu, sazinieties ar Betiju Mabeli (betty.mabel227@gmail.com). Viņš nezina, ka to daru, bet tagad ir tik laimīgs, un es nolēmu ļaut cilvēkiem uzzināt vairāk par viņu, un es arī vēlos, lai Dievs viņu vairāk svētītu. Jūs varat sazināties ar viņu, izmantojot viņa e-pastu. betty.mabel227@gmail.com Viņas Whatsapp tālruņa numurs: +1 (929) 267-7281

Viesis: Juris Edgars - 19. aprīlī 2020 14:34

TESTAMONIJA, KĀ SAŅEMU MANU AIZDEVUMU NO ĪSTAS AIZDEVUMU SABIEDRĪBAS (R.M.L.C)

Sveiki draugi!!! Mani sauc Juris Edgars. Es vēlos liecināt par labo aizdevumu aizdevēju, kurš man parādīja gaismu pēc tam, kad mani pievīla 5 dažādi interneta starptautiskie aizdevēji. Viņi visi apsolās man izsniegt aizdevumu pēc tam, kad man būs licis maksāt daudzus maksājumus, kas neko nedod un nedod pozitīvu rezultātu. Es pazaudēju grūti nopelnīt naudu, un tā kopsumma bija 17 000,00 EUR. Kādu dienu, kad es pārlūkoju internetu, skatoties neapmierināti, kad es saskāros ar liecību sievieti, kura arī bija izkrāpta un galu galā nokļuva leģitīmu aizdevumu firmā Betty Mabel Loan Service un pa e-pastu (betty.mabel227@gmail.com), kur beidzot Es saņēmu viņas aizdevumu, tāpēc es nolēmu sazināties ar to pašu aizdevumu kompāniju un pēc tam pastāstīju viņiem savu stāstu par to, kā mani ir izkrāpjuši 5 dažādi aizdevēji, kuri neko nedarīja, bet, lai, protams, man sagādātu vairāk sāpju. Es paskaidroju uzņēmumam pa pastu un viss, ko viņi man teica, vairs neraudāt, jo es saņemšu aizdevumu viņu uzņēmumā, kā arī esmu izdarījis pareizo izvēli sazināties ar viņiem. Es aizpildīju aizdevuma pieteikuma veidlapu un rīkojos ar visu to, kas tika no manis pieprasīts, un man šokā man piešķīra aizdevuma summu 250 000,00 EUR vērtībā no šīs lieliskās firmas (Betty Mabel Financial Service), kuru pārvaldīja Betty Mabel kundze - dieva bail sieviete un šeit es šodien esmu laimīgs, jo šī kompānija man ir piešķīrusi aizdevumu, tāpēc es apsolīju sev, ka turpināšu liecināt internetā par to, kā es saņēmu savu aizdevumu. Vai jums steidzami nepieciešams aizdevums? laipni un ātri sazinieties ar šo lielisko uzņēmumu, lai saņemtu jūsu aizdevumu pa e-pastu: betty.mabel227@gmail.com viņa ir laipna. es palieku Juris Edgars ....... Viņas Whatsapp tālruņa numurs: +1 (929) 267-7281

Viesis: Jānis Andris - 19. aprīlī 2020 14:36

TESTAMONIJA, KĀ SAŅEMU MANU AIZDEVUMU NO JURIDISKA AIZDEVUMA Kreditora

Mani sauc Jānis Andris, Liepājas pilsonis. mani ir izkrāpjuši 4 dažādi interneta starptautiskie aizdevēji, viņi visi apsolās man izsniegt aizdevumu pēc tam, kad man būs jāmaksā vairākas nodevas, kas neko nedod un nedod pozitīvu rezultātu. es pazaudēju grūti nopelnīt naudu. Kādu dienu, pārlūkojot internetu ar asarām man acīs, es sastapos ar liecību par cilvēku, kurš arī tika izkrāpts un galu galā tika saistīts ar likumīgu aizdevumu uzņēmumu ar nosaukumu BETTY MABEL FINANŠU PAKALPOJUMI (betty.mabel227@gmail.com), kur viņš beidzot saņēmu savu aizdevumu, tāpēc es nolēmu sazināties ar to pašu aizdevumu kompāniju un pēc tam pastāstīju viņiem savu stāstu par to, kā mani ir izkrāpuši 4 dažādi aizdevumu aizdevēji, kuri neko nedarīja, bet tikai, lai man sagādātu vairāk sāpju. Es paskaidroju uzņēmumam pa pastu un viss, ko viņi man teica, vairs neraudāt, jo es saņemšu aizdevumu viņu uzņēmumā, kā arī esmu izdarījis pareizo izvēli sazināties ar viņiem. Es aizpildīju aizdevuma pieteikuma veidlapu un izpildīju visu, kas no manis tika prasīts, un man šī lieliskā kompānija (BETTY MABEL FINANCIAL SERVICES), kuru pārvalda Gerijs Marks, piešķīra aizdevuma summu 270 000,00 EURO, un es šodien esmu laimīgs, jo BETTY MABEL FINANCIAL PAKALPOJUMI man ir piešķīruši aizdevumu, tāpēc es apsolīju sev, ka turpināšu liecināt internetā par to, kā es saņēmu savu aizdevumu. Vai jums steidzami nepieciešams aizdevums laipni un ātri sazinieties ar BETTY MABEL FINANŠU PAKALPOJUMIEM, lai saņemtu aizdevumu, izmantojot e-pastu: betty.mabel227@gmail.com

KONTAKTI
BETTY MABEL FINANŠU PAKALPOJUMI
E-pasts: betty.mabel227@gmail.com
Viņas Whatsapp tālruņa numurs: +1 (929) 267-7281

Viesis: katarzyna - 26. jūnijā 2020 11:27

Sveiki,

Vai jūs esat biznesmenis / sieviete? Vai jūs esat nonācis finansiālā situācijā vai jūs
nepieciešami līdzekļi sava biznesa uzsākšanai? vai lai nomaksātu rēķinus vai
sākt labu biznesu? Vai jums ir zems kredītreitings un ir?
grūtības iegūt apgrozāmā kapitāla aizdevumus no vietējiem vai citiem
finanšu iestādes un bankas? Viss, kas jums jādara, ir sazināties ar
vadība caur manu e-pastu:

E-pasts: katarzyna.kaykoloanfirm@gmail.com

Viesis: Ahmads Asnuls Brunejs - 6. jūnijā 2022 16:09

Labrīt, mani sauc Ahmads Asnuls Brunejs un es dzīvoju latvijā. Vēlos runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudzu mēnešu mēģinājuma saņemt aizdevumu internetā, un es tiku izkrāpts, tāpēc es biju izmisumā iegūt aizdevums no likumīga aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, vārdā Valters Čads, un viņš runāja par šo likumīgo aizdevuma kompāniju, kurā viņš saņēma aizdevumu ātri un viegli bez jebkāda stresa, tāpēc viņš mani iepazīstināja ar dāmu, vārdā kundze. Julian Hoffman, kurš kontrolē uzņēmumu ar nosaukumu Loan Credit Institutions, tāpēc es pieteicos aizdevuma summai 75 000,00 dolāru apmērā ar zemu procentu likmi 2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un iemaksāts arī manā bankas kontā. tas bija veids, kā es varēju saņemt aizdevumu, lai saglabātu savu salauzto biznesu, kā arī apmaksātu rēķinus, tāpēc iesaku ikvienam, kurš vēlas ātri un viegli saņemt aizdevumu, sazināties ar viņu Aizdevuma uzņēmumam pa e-pastu: (loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams, paldies, ka izlasījāt manas dzīves lieliskāko atsauksmi.

Viesis: Frank - 12. septembrī 2022 16:33

MAN JŪTAS RAUDĀT, KAD DALOSIES AR ŠO SAVU TESIMONMIJU Zvaniet man atklāti...Dieva ļaudis Es nesen tiku atlaists no lieliska darba, kas man deva pārtiku un pajumti mūsu sliktās ekonomikas dēļ. Es reģistrējos vairākos darba meklēšanas portālos un biju aizņemts, meklējot citu darbu. Es sameklēju vairākas darbavietas, bet tās nedarīja ... pēc tam es apņēmos saņemt aizdevumu tiešsaistē, lai īstenotu savus ilgos biznesa sapņus, jo man bija palikuši apmēram USD 10 000 no maniem ietaupījumiem, un visas izmaksas par mana uzņēmuma sākšanu tika iekasētas 50 000 $, kas nozīmē, ka man vajadzēja vēl 40 000 $, lai to sāktu, un es domāju, ka būtu labāk izmantot internetu, jo vairums no viņiem piedāvā aizdevumus ar lētāko procentu likmi %1% vai mazāk, taču es nekad nesapratu, ka tikai raku savu finanšu kapu. zemu, un lūk, man tika izskalotas smadzenes, maldināts un pat man bija pienākums nosūtīt viņiem visus savus atlikušos USD 10 000 par vairākām maksām, omg, tas man toreiz bija tik smagi, jo mana ģimene tik tikko spēja pabarot trīskāršu kavēšanos pēc šī gadījuma, jo mēs visi kļuva slaidi un slimīgi . bet es nepadevos, jo zināju, ka sliktākais, kas ar kādu var notikt, ir ļaut sapņiem sagraut pagātnes neveiksmes dēļ, es teicu savam advokātam, un viņš īpaši ieteica, ka Itālijā ir tiešsaistes aizdevumu aģentūra. aizdevuma nosaukums Kredītiestāde , jo tā šobrīd bez bailēm un problēmām piedāvā kredītus tikai tāpēc , ka apmēram 2 viņam zināmi klienti saņēma aizdevumu no šīs firmas , jo tā pieder mācītājam , pēc visa dzirdēšanas es lūdzu Dievu par viņa vadību un arī sekoja mana advokāta padomam, kurā es pieprasīju 70 000 dolāru, bet Dievs patiesībā parādīja savu seju, jo šī Dieva sūtītā tiešsaistes aizdevumu aģentūra man piešķīra šo aizdevumu 70 000 dolāru apmērā 72 stundu laikā bez jebkādām problēmām vai stāstiem pēc tam, kad es domāju viņu noteikumus un conditions.indeed ar procentu likmi, jūs visi varat sazināties ar viņiem, izmantojot šo e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com Īsziņa Whatsapp: +393512114999 Dievs svētī jūs, ka veltījāt laiku mana vēstījuma lasīšanai pasaulei.

Viesis: Ali Mutairi - 17. septembrī 2022 06:37

Sveiki visiem, Am Ali Mutairi. Es esmu no Kuveitas. Redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu kredītiestādē. Godīgi sakot, es domāju, ka tā ir krāpniecība, un tad es nolēmu iesniegt pieprasījumu, pamatojoties uz viņu ieteikumiem. Pirms dažām dienām es apstiprināju savā personīgajā bankas kontā Kuveitas dināru 25 000 KD, uz kuru es pieteicos. Šīs patiešām ir labas ziņas, un es esmu ļoti priecīgs, ka iesaku visiem tiem, kam nepieciešams īsts aizdevums un kuri noteikti to atlīdzinās, pieteikties pa e-pastu Whatsapp: +393512114999. Ir sirsnīgi kredītu aizdevēji! Viņi var jums aizdot aizdevumu. Sazinieties ar e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com
Whatsapp: +393512114999

Viesis: Christopher Nissan - 24. septembrī 2022 23:15

Mani sauc Kristofers Nissans, es esmu Nīderlandes pilsonis. Esmu šeit, lai sniegtu padomu ikvienam, kas meklē aizdevumu. Es meklēju aizdevumu uz ļoti ilgu laiku, lai samaksātu savus rēķinus un iegūtu jaunu māju, un neviens man nepalīdzēja, un mana bankas procentuālā daļa man bija pārāk liela, tāpēc es redzēju, ka kāds ievieto. par aizdevumu Kredītiestāde Es sazinājos ar viņiem un, cerams, saņēmu savu aizdevumu. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums privātpersonai vai biznesa aizdevums? Sazinieties ar aizdevuma kredītiestādi, viņi man palīdz ar aizdevumu 35 000 USD pirms dažām dienām pēc tam, kad sieviete, kas apgalvoja, ka ir aizdevuma devēja, izkrāpa USD 2800, taču es šodien pateicos Dievam, ka saņēmu aizdevumu USD 35 000 USD vērtībā. Sazinieties ar uzņēmumu īsts finanšu pakalpojums: Whatsapp: +393512114999 . E-pasts:( loancreditinstitutions00@gmail.com)

Viesis: Abdullah Al makhlos, - 29. septembrī 2022 15:15

NEKAS NAV TĀLĀK KĀ IZMĒĢINĀT ŠAI AIZDEVUMA AĢENTŪRAI KĀ ES.

Am, Abdullah Al makhlos, no Jemenas. Patiešām, Dievs nekad nepieviļ, un es esmu dzīvs liecinieks tiem, kas kādu laiku guvuši labumu no šīs aizdevumu aģentūras. Šī liecība notika pirms dažiem mēnešiem, bet es to atkal publicēju kā norādījumu finansiāli noslogotajiem. man bija ļoti vajadzīga nauda finansiālā stresa dēļ, un tas lika man meklēt lietas par akreditētiem tiešsaistes aizdevumu aizdevējiem, tāpēc es atradu dažas lieliskas liecības un faktus par kredītiestādi, kas sniedza vairāk informācijas par to, kā aizdevuma kredītiestāde ir ļoti palīdzējis citiem tik daudziem cilvēkiem, kuriem kādreiz bija ļoti nepieciešama finansiāla palīdzība. mani joprojām mulsina tas, ka tiešsaistes aizdevuma aizdevējs man izkrāpa 3000 dolārus pēc visiem viņa solījumiem piešķirt man aizdevumu, un tāpēc man bija jāmaksā arvien vairāk un vairāk, lai tikai saņemtu aizdevuma līdzekļus, un tāpēc man ir. šoreiz kļūstu vēl uzmanīgāks, saņemot šo personīgo aizdevumu, jo man bija jāturpina mācības par katru cenu, saņemot aizdevumu no jebkura likumīga un akreditēta tiešsaistes aizdevēja, jo mans tētis bija ļoti slims un mana mamma bija finansiāli neizdevusies mana tēva veselības problēmu dēļ. izdevumus un savu brāļu un māsu izglītības izdevumu dēļ es nolēmu pieteikties šai aizdevuma aģentūrai aizdevuma summai USD 50 000,00 USD apmērā, jo man bija ļoti vajadzīgs aizdevums, bet Dievs bija manā pusē, un .. es to saņēmu. aizdevuma līdzekļus ātri un uzreiz pēc 48 stundām pēc mana aizdevuma pieteikuma iesniegšanas, un tāpēc es vēlos ieteikt šo aizdevuma padomi ikvienam šajā forumā, kuram arī ir ļoti nepieciešams aizdevums, tāpat kā es biju pirms dažiem mēnešiem un tur e-pasta adrese ir šeit, ja vēlaties nt aizdevums arī Whatsapp: +393512114999 pie , jūs varat sazināties ar viņiem:( loancreditinstitutions00@gmail.com)

Viesis: Akuzuk - 29. septembrī 2022 15:15

Mani sauc Akuzuk, esmu Marokas pilsonis. bet es dzīvoju Austrijā. Vai esat meklējis aizdevumu? Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums privātpersonai vai biznesa aizdevums? sazinieties ar Kerola kungu, viņš man palīdzēja aizdot 40 000,00 eiro pirms dažām dienām. Es šodien pateicos Dievam, ka saņēmu savu aizdevumu 40 000,00 eiro vērtībā. Sazinieties ar uzņēmumu, lai saņemtu īstu finanšu pakalpojumu. E-pasts:( loancreditinstitutions00@gmail.com ) Whatsapp: +393512114999

Viesis: Mark Thomas - 4. novembrī 2022 11:18

Are you in need of a loan? Do you want to pay off your bills? Do you want to be financially stable? All you have to do is to contact us for more information on how to get started and get the loan you desire. This offer is open to all that will be able to repay back in due time. Contact us for some genuine and certified financial services to set yourself up with a new business or if you wish to enlarge your business in this new year. Our financial services ranges from personal/individual to organization and we deliver as fast as possible within 24 hours. contact us now via email: ronnieinfo247@gmail.com
Whatsapp +91 93118 56893
Dr. Mark Thomas
Regards

Viesis: Mr Mike - 5. augustā 2023 01:21

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 5. augustā 2023 01:26

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 11. augustā 2023 22:44

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 14. augustā 2023 01:16

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 14. augustā 2023 01:37

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 14. augustā 2023 01:51

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 14. augustā 2023 02:33

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 14. augustā 2023 03:08

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Elisabeth - 15. augustā 2023 00:52

Labdien! Laipni lūdzam TRUST FUND FINANCE GROUP,INC.

TRUST FUND FINANCE GROUP mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus:

Vai jums ļoti nepieciešams finansiāls atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu sazināties ar manu uzņēmumu pa e-pastu: trustfundfinancegroup@gmail.com | vai nosūtiet īsziņu vietnē WhatsApp, izmantojot: +447477169213, un 24 stundu laikā kontā ir aizdevums, jo mēs sniedzam lieliskus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

Mēs piedāvājam visa veida aizdevuma pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudz ko citu), piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro/ASV DOLĀRU un izsniedzam aizdevumus par zemu cenu. procentu likme 3% gadā. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevumu produktu klāstu.

Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt akciju aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams 24 stundas diennaktī - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā

Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtīt e-pastu uz | trustfundfinancegroup@gmail.com | vai nosūtiet īsziņu vietnē WhatsApp pa: +447477169213 un nekavējoties saņemiet atbildi

Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums, un jūs saņemsiet aizdevumu.

Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!
ar laba vēlējumiem,
Aizdevuma darbinieks,
Elizabete Saulaina.
e-pasts: trustfundfinancegroup@gmail.com
Tālr.: +447477169213

Viesis: Endre - 16. augustā 2023 01:05

Vai jums ir nepieciešams aizdevums? privātais kredīts? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Hipotēku? Lauksaimniecības un projektu finansēšana? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar 2% procentiem! Sazinieties ar mums pa e-pastu: dakany.endre@gmail.com

Viesis: Mr Mike - 16. augustā 2023 02:24

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Vera Eva - 16. augustā 2023 15:55

Es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību Marijai par to, ka viņa man palīdzēja saņemt aizdevumu 30 000,00 ar zemu procentu likmi pēc tam, kad banka un citas finanšu aģentūras, kuras es apmeklēju, mani noraidīja, kā arī vēlos sazināties ar plašāku sabiedrību, jo es ieteikt ikvienam, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, sazināties ar šo uzņēmumu, lai, meklējot atbildīgu aizdevuma kontaktpersonu, nenonāktu nepareizās rokās, izmantojot sava uzņēmuma pasta adresi:{mariakatarzyna167@gmail.com} vai WhatsApp +48-780-907-017

Vera Eva

Viesis: Mr Mike - 18. augustā 2023 01:45

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 18. augustā 2023 01:45

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Mr Mike - 19. augustā 2023 23:13

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

Viesis: Glory Fred - 20. augustā 2023 08:13

Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tūlīt, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: (christywalton355@gmail.com) vai whatsapp viņai +12522852093

Viesis: Glory Fred - 20. augustā 2023 08:13

Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tūlīt, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: (christywalton355@gmail.com) vai whatsapp viņai +12522852093

Viesis: Mr Mike - 24. septembrī 2023 23:03

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com

Viesis: Mr Mike - 24. septembrī 2023 23:03

Sveiki,
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com

Viesis: James Latifah - 15. oktobrī 2023 18:53

Hello everyone, I’m going to share my story of how I got myself out of a financial crisis. I met someone on Instagram who told me how I could make huge profits from investing in cryptocurrency, I fell for his scam and started investing to the point where I invested my entire savings and took a loan after he thoroughly brainwashed me into investing more to gain financial freedom. To cut the story short, I had invested $874,000 in bitcoins into this scam, I was depressed to the point of taking my life when I came across an article about a hacker Adrian Lamo Wizard, who was able to recover money lost through a cryptocurrency scam for several other people, I hurriedly contacted them, I don’t know how it was possible but Adrian Lamo Wizard was able to recover all my money in the space of 48 hours. I’m still in shock from this experience but I’m truly thankful to Adrian Lamo Wizard and I would love to put this out there to everyone that if you think all hope is lost then you should contact them to help you find a solution. They will recover everything you lost to these scammers in a matter of hours. Thank you so much Adrian Lamo Wizard Their contact information Email: adrianlamowizard22@gmail.com or WhatsApp: +31647921391 order WhatsApp +31647118971 & Telegram: +31647921391

Viesis: Kenneth Stephanie - 15. oktobrī 2023 18:54

Bitcoin and other cryptocurrency scams are becoming rampant as the day goes by. One should be careful when dealing with people online especially when it has to do with your funds. Getting back your stolen bitcoins is very easy but there are also lots of fraudulent recovery firms out there so you need to be careful not to end up being defrauded again. Recovery Masters are the most trusted and reliable recovery Hackers. They are the best recovery team out there now. They are very fast and efficient in the recovery of your funds. To contact them on Email: adrianlamowizard22@gmail.com or WhatsApp: +31647921391 order WhatsApp +31647118971 & Telegram: +31647921391 You can simply send an email and you will be helped to recover 100% of your lost funds- I was able to recover all of my stolen bitcoins. They provide excellent service.

Viesis: Rutz - 1. aprīlī 21:46

Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tagad, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: christywalton355@gmail.com

Viesis: Endre - 11. aprīlī 06:50


Vai jums ir nepieciešams aizdevums? privātie aizdevumi? Biznesa kredīts? Pielikums? Lauksaimniecības un projektu finansējums, ĀTRIE KREDĪTI. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu parādus, samaksātu rēķinus vai sāktu labu biznesu? ? Piedāvājam visu veidu kredītus ar 2% procentiem! E-pasta adrese: (dakany.endre@gmail.com)

Steidzami aizdevuma piedāvājums.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-