Palielinās pieprasījums pēc auto vējstiklu apstrādes ar nano tehnoloģijām

Pievienots: 3. janvārī 2011 09:27 | Autors: Amserv Motors | Komentāri: (1)

Iestājoties ziemai, palielinājusies auto īpašnieku interese par iespējām apstrādāt automašīnas vējstiklu ar nano pārklājumu, kurš nodrošina labāku redzamību mainīgajos laika apstākļos. Kā informē oficiālais Toyota un Lexus pārstāvis Latvijā SIA Amserv Motors, īpaši pieprasīta ir speciālā Amserv Nano kapsula, ar kuras palīdzību auto īpašnieks pats var ērti un ātri apstrādāt vējstiklu.

Nanopārklājums ir vizuāli neredzams, videi draudzīgs, inovatīvs risinājums. Ar tā palīdzību tiek aizpildītas pat vissīkākās apstrādājamā materiāla poras un izveidota unikāla virsmas aizsardzība. Šādi apstrādāta virsma kļūst viegli kopjama, ūdeni un netīrumus atgrūdoša, aizsargāta pret skābju un sārmu iedarbību, antibakteriāla un ilgāk kalpojoša. Ar nano pārklājumu apstrādāts automašīnas vējstikls nodrošina ievērojami labāku redzamību nokrišņu (sniega, slapja sniega un lietus) laikā un palielina drošību vadot auto sliktos redzamības apstākļos, jo nokrišņu radītais mitrums ātri notek no virsmas, neatstājot pēdas. Braucot ar ātrumu, kas lielāks par 80 km/h, vairs pat nav nepieciešami logu tīrītāji. Papildu ieguvumi - samazinās izlietotā logu mazgāšanas šķidruma daudzums, tiek pagarināts logu tīrītāju slotiņu kalpošanas laiks, ir vieglāk notīrīt apledojumu, stiklam ir daudz labāka caurredzamība, tumšā laikā no pretimbraucošajām auto gaismām neapžilbst acis Šāds pārklājums savas funkcijas pilnībā saglabā aptuveni sešus mēnešus.


Armands Vimba, Amserv Motors pēcpārdošanas daļas un servisa vadītājs: "Pēdējo gadu ziemas apliecinājušas, ka autovadītājiem jākļūst arvien uzmanīgākiem un jādara viss, lai braucienu padarītu pēc iespējas drošāku. Tāpēc esam gandarīti par auto īpašnieku pieaugošo interesi par dažādiem papildu pasākumiem, kas ļauj uzlabot braukšanas drošību. Laba redzamība ir viens no vissvarīgākajiem faktoriem, tāpēc vējstikla apstrāde ar nano pārklājumu nav uzskatāma par kaprīzi ērtību labā, bet gan par nopietnu nepieciešamību."


Amserv Nano kapsula ir ērti lietojams līdzeklis pašrocīgai viena automašīnas vējstikla apstrādei. Pirms lietošanas rūpīgi jānotīra stikla virsma - tai jābūt tīrai, sausai un netaukainai. Kapsulā esošo vielu vienmērīgi uzklāj uz virsmas, izlīdzina un ļauj pilnībā nožūt nepieskaroties tā virsmai. Lai pārklājums pilnībā nostiprinātos un netiktu saīsināts tā kalpošanas laiks, nākamās 24 stundas jācenšas pēc iespējas mazāk lietot logu mazgāšanas šķidrumu un jāizvairās no skābi saturošu šķidrumu nokļūšanas uz apstrādātās virsmas. Amserv Motors servisā iespējams veikt vējstikla un arī citu auto virsbūves daļu apstrādi ar nano pārklājumu.


 

Komentāri:

Viesis: Blondy - 10. maijā 2011 02:22

Glad I've finally found semohting I agree with!

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-