"Land Cruiser" svin 60 gadus tirgū un piedāvā īpašu jubilejas modeļa sēriju

Pievienots: 27. decembrī 2010 08:59 | Autors: Amserv Motors | Komentāri: (0)

Pagājuši seši gadu desmiti kopš pasaules auto tirgū sevi pieteica viens no visu laiku populārākajiem apvidus auto modeļiem - Toyota Land Cruiser (LC). Kopš 1951.gada kopumā pārdots vairāk nekā pieci miljoni šo automašīnu un LC ir pamatoti atzīts par sava veida auto ikonu, ko līdz šim nav izdevies pārspēt nevienam citam auto ražotājam. Par godu nozīmīgajai jubilejai Toyota piedāvā īpašu LC 150 jubilejas modeļu sēriju.



LC apvidus automašīnas savu popularitāti ieguva pateicoties savai lieliskajai veiktspējai bezceļa apstākļos, teicamajai vadāmībai un stabilitātei uz ceļa, augstajiem komforta un kvalitātes rādītājiem. Baltijas auto tirgū SUV klasē LC saglabā līderpozīcijas jau septiņus gadus.


Jau kopš LC pirmssākumiem, to raksturo trīs pamatvērtības. Pirmā - kvalitāte, ilgmūžība, uzticība un augsta drošības pakāpe. Otrā - stabilitāte gan uz ceļa, gan bezceļa apstākļos, kas tiek panākta ar izturīga dzinēja, modernas balstiekārtas un progresīvu vadības tehnoloģiju palīdzību. Trešā - izsmalcināts un praktisks interjers, kas sevī apvieno luksus klases eleganci ar patiesi ērtu komfortu.


Par godu 60 gadu jubilejai Toyota piedāvā īpašu aprīkotu LC 150 modeļa sēriju. Šie automobiļi vizuāli atšķirsies ar īpašu simbolu virsbūves aizmugurējā daļā un speciālu logo uz Smart key atslēgas kartes. Uzlabojumi veikti arī LC dīzeļdzinējam - aprīkojumā ar DPF (dīzeļdegvielas cieto daļiņu filtrs), LC 150 ar 3.0 litru D-4D dzinēju pilnībā atbilst Euro 5 emisijas standartiem. Viena no uzlabotā D-4D dzinēja priekšrocībām ir klusāka tā darbība un jaudas palielinājums par 17 Zs līdz 190 Zs, vienlaikus samazināts degvielas patēriņš līdz 8.2 litriem uz 100km un CO2 izmešu apjoma samazinājums līdz 213g/km (dati atbilstoši t.s. kombinētajam ciklam).


Pilnveidotas arī auto aprīkojuma iespējas - atbilstoši izvēlētajai komplektācijas pakāpei būs pieejams plašāks komforta elementu klāsts. Piemēram, jau bāzes aprīkojumā tiks iekļauti 17“ vieglmetāla diski, miglas lukturi, bezatslēgas piekļuve un iedarbināšana, stabilitātes kontroles sistēma.


Jaunākās paaudzes LC 150.sērijas modelis pasaulē tika pieteikts 2009.gada nogalē un 2010. gada trīs pirmo ceturkšņu laikā Eiropā pārdots vairāk nekā 22 000 šī apvidus auto vienību. LC 150 piedāvā izcilu sniegumu un perfektu vadāmību pat visekstrēmākajos braukšanas apstākļos.


Īpaši 60 gadu jubilejai veltītie LC 150 modeļi jau šobrīd ir pasūtāmi arī Amserv Motors autosalonā.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-