"Dienesta auto nodoklis" rada lielu interesi par GPS sistēmām.

Pievienots: 22. decembrī 2010 09:18 | Autors: www.izseko.lv | Komentāri: (0)

Gada nogalē izstrādātais un vakar Saeimas atbalstītais "dienesta auto nodoklis" radījis būtisku uzņēmēju interesi par SIA "Izseko" izstrādāto Mapon GPS maršrutu kontroles sistēmu, ar kuras palīdzību pierādīt Valsts ieņēmuma dienestam, ka uzņēmuma auto netiek izmantots privātajām vajadzībām.

"Komunicējot ar uzņēmumiem, kuriem aktuāls tā dēvētais "dienesta auto nodoklis", var secināt, ka daudzi komersanti šobrīd vēl pēta GPS maršruta uzskaites sistēmu piedāvājuma klāstu tirgū, lai izvēlētos sev atbilstošāko risinājumu, kā arī pieņemtu lēmumu lietot GPS sistēmu vai maksāt nodokli. Komersantiem galvenokārt interesē pakalpojuma cena, sistēmas iespējas un tās darbības princips", stāsta "Mapon" klientu attiecību vadītājs Andris Dzudzilo.

Ja šobrīd esošie "Mapon" klienti, izmantojot sistēmas sniegtās iespējas, ietaupa līdz pat 30% no autoparka uzturēšanas izmaksām, tad sākot ar nākamo gadu uzņēmēji, kas vēlēsies pierādīt, ka nelieto dienesta auto privātajām vajadzībām, varēs šo ietaupījumu vēl palielināt, nemaksājot nodokli, bet lietojot "Mapon" sistēmu. Būtiski arī tas, ka "Mapon" sākot ar nākamo gadu piedāvās uzņēmējiem īpaši izstrādātu GPS sistēmu, paredzētu tikai "dienesta auto nodokļa" vajadzībām. Šāds speciāli izstrādāts pakalpojums ļaus uzņēmumiem ietaupīt vēl vairāk kompānijas līdzekļu.

Izseko ir autotransporta vadības un kontroles sistēma, kura izmanto GPS un GPRS tehnoloģijas. Ar Izseko uzņēmuma administrācija var sekot līdzi sev piederošajiem autotransporta līdzekļiem no jebkuras vietas pasaulē, kur pieejams internets. Izseko ne tikai sniedz informāciju par automašīnas atrašanās vietu, braukšanas ātrumu, stāvēšanas laiku, degvielas patēriņu, bet veido arī atskaites par kopējo autoparka efektivitāti un palīdz uzņēmumiem samazināt ar autoparku saistītās izmaksa.



 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-