Konkurss par info uzlīmes izveidi noslēdzies.

Pievienots: 30. novembrī 2010 23:04 | Autors: Kaspars Bergmanis, "AutoInfo" redaktors | Komentāri: (0)

Šodien notika Valsts Policijas Rīgas reģiona pārvaldes, Latvijas Apdrošinātāju asociācijas, laikraksta „AutoInfo” un SIA „Autonams” organizētais konkurss „Par marķēšanas skices uzlīmes izveidi” noslēgums.
Konkursā uzvarēja un galveno balvu – 300 latus — saņēma Harijs Altrops.

 Harijs strādā telekomunikāciju jomā, bet dizains ir viņa vaļasprieks. Par konkursu uzzinājis no akcijas atbalstītāja portāla „Bmwpower.lv”. Piedalīties konkursā viņu rosinājis tas, ka pats trīs reizes cietis no garnadžu izdarībām. Harijs „AutoInfo” pārstāvim sūdzējās, ka zagļi viņa BMW markas auto nozaguši sānskatu spoguļus, miglas lukturus un auto radio.





Otrajā vietā, pēc žūrijas vērtējuma, ierindojās Oļegs Petjukēvičs no Daugavpils. Diemžēl otrās vietas ieguvējs pats nevarēja ierasties pēc balvas un to saņemt uzticēja draudzenei. Oļegs ir cilvēks, kuram nav sava auto, bet par auto apzagšanas problēmām viņš daudz dzirdējis no draugiem, kuri cietuši zagļu aktivitāšu dēļ.

Trešā vieta rīdziniekam Artim Bukam, kurš, nebūdams autovadītājs, par konkursu uzzinājis laikraksta „AutoInfo” portālā „www.autonews.lv”.

Mediju favorītu balvu ieguva jaunākais dalībnieks Ralfs Grickevičs (10 gadi) no Tērvetes novada Augstkalnes pagasta. Ralfs ieguva „Ātruma cilts” balvu un pirmo reizi mūžā ar savu ģimeni varēs pacīnīties kartinga trases virāžās.





Konkursā kopumā piedalījās aptuveni 60 dalībnieku un tika iesūtīti vairāk nekā 90 darbi, divus no tiem bija atsūtīja tautieši, kas dzīvo un strādā Anglijā.

Pēc konkursa turpināsies darbs pie uzvarējušā darba „pieslīpēšanas”, tehniskās specifikācijas izgatavošanas un priekšdarbiem, lai varētu sākt uzlīmes drukāšanu. Plānots, ka pirmie auto ar jaunajām uzlīmēm tiks aplīmēti 2011. gada februārī.

„AutoInfo” pateicas Latvijas Radio un personīgi Arnim Blodonam, „Radio SWH”, „Top radio”, „Iepirkumi.lv”, „Bmwpower.lv”, „Auto.delfi.lv” un visiem, kas aktīvi atbalstīja šo kampaņu.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-