Jaunais Passat tagad arī Baltijā.

Pievienots: 30. novembrī 2010 17:54 | Autors: Volkswagen | Komentāri: (0)

15 miljonos eksemplāru pārdotais auto tagad vēl iespaidīgāks, drošāks un degvielu taupošāks.
Pirmais Volkswagen automobilis ar autovadītāja noguruma uztveršanas sistēmu un pilsētas ārkārtas bremzēšanas funkciju.
Ar 4,2 l/100 km degvielas patēriņu kombinētajā ciklā šis ir līdz šim degvielu taupošākais Passat

Vairāk kā 15 miljonos eksemplāru pārdotais Volkswagen Passat ir viens no veiksmīgākajiem automobiļiem pasaulē. Nu ir ieradies jaunais Passat. Kopš 1973. gada šī ir jau septītā paaudze. Labāk pārdotā automobiļa dizains tika pilnībā pārveidots, tā aizmugurējā daļa līdzinās Phaeton modelim un ir iespaidīgāka kā jebkad. Turklāt, Passat vienmēr ir atspoguļojis tehnoloģiskā progresa gaitu. Tas pats attiecas arī uz septītās paaudzes Passat, kas vienlaikus tiks piedāvāts gan kā sedans, gan universālis. Tehnoloģisko inovāciju klāsts, ar ko aprīkoti Passat Trendline (bāzes līmenis), Passat Comfortline (vidējais līmenis) un Passat Highline (augstākais līmenis), ir sasniedzis pakāpi, kāda līdz šim bija sastopama tikai augstākās un luksus klases automobiļos.

Kvalitatīvāks: tehnoloģijas un uzlabotā apdare, kā arī materiālu kvalitāte atšķir automobili Passat no tā konkurentiem vairāk kā jebkad. Šī kvalitāte jūtama salonā, kur izmantoti jaunākie materiāli, jauna sēdekļu un durvju apdare, kā arī jauns salona apgaismojums. Īpaši elegantu iespaidu rada izmainītais priekšējais vadības panelis un pārveidotie vadības pogu akcenti, kas ir vizuāli pievilcīgi un kam patīkami pieskarties.

Klusāks: jaunais Passat ir iespaidīgi kluss. Iemesls: izolējošais materiāls, kas speciāli iestrādāts mērinstrumentu paneļa zonā un durvīs, apslāpē virsbūves un dzinēja radīto troksni. Turklāt, vējstiklā ir iestiprināta jauna akustiska plēve, tā pieejama arī priekšējiem sānu logiem kā papildaprīkojums; šī plēve aiztur vēl vairāk trokšņu.

Drošāks: arī drošības jomā ir panākta izaugsme. Jau iepriekšējais modelis bija ieguvis 5 zvaigžņu novērtējumu Euro-NCAP triecienu testos. Tālāki uzlabojumi ietver tādas ierīces, kā drošības jostu uztveršanas sistēmu aizmugurējā sēdekļu rindā un galvas baltus, kas priekšējos sēdekļos tagad regulējami arī horizontālā virzienā (standartaprīkojums modelī Comfortline). Jaunie autovadītāja un blakussēdētāja galvas balsti samazina kakla skriemeļu traumu risku sadursmes gadījumā. Turklāt, Passat drošību vairo arī jaunas palīgsistēmas, piemēram, joslu maiņas palīgsistēma.

Faktu pārskats

1. paaudzes debija: 1973. gadā

2. paaudzes debija: 1980. gadā

3. paaudzes debija: 1988. gadā

4. paaudzes debija: 1993. gadā

5. paaudzes debija: 1996. gadā

6. paaudzes debija: 2005. gadā

7. paaudzes debija: 2010. gadā

No šodienas jaunais Passat ir pieejams pie visiem Volkswagen partneriem Latvijā.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-