BM Auto" aicina uz jaunā "BMW X3" pirmizrādi.

Pievienots: 16. novembrī 2010 16:46 | Autors: BM Auto | Komentāri: (1)

22.novembrī oficiālais BMW pārstāvis BM Auto aicina ikvienu interesentu neformālā atmosfērā iepazīties ar vidējās klases sport-utility modeļa BMW X3 jaunāko izlaidumu. Par godu šī modeļa pirmizrādei Latvijā BMW autosalona darba laiks tiks pagarināts. Apskatīt jaunos BMW X3, kā arī pieteikties testa braucieniem varēs no plkst. 9.00 līdz pat 20.00. BM Auto viesus gaidīs kafija, tēja un nelielas uzkodas.



Iepazīšanās ar jaunākajiem slēpju un sniegadēļu modeļiem.


BMW X3 pasākuma laikā pazīstamais veikalu tīkls Burusports piedāvās iepazīties ar ekskluzīvo BURTON sniegadēļu un HEAD slēpju kolekciju. BMW braucēji zina patiesās BMW vērtības un zina, no kurienes rodas prieks ar to braukt. Arī īsteni slēpotāji un snovbordisti saprot, kā rodas prieks un kā to vairot, darot to, kas patiešām patīk. Kvalitāte, dinamiska kustība, adrenalīns un prieks ir lietas, kuras apvieno arī BURTON sniegadēļu un HEAD slēpju ražotāju filozofija un ko Latvijā piedāvā Burusports.


Loterijas balva - ceļojums uz Venēcijas karnevālu.


Atzīmējot jaunā BMW X3 ienākšanu Latvijā, nekustamo īpašumu uzņēmums ImmoWorld UK Ltd. dāvina katram BM Auto salona apmeklētājam iespēju piedalīties loterijā. Tās galvenā balva ir nedēļas nogale 2 personām Venēcijā slavenā karnevāla laikā.


2000. gadā dibinātās firmas ImmoWorld UK Ltd. biroji darbojas Itālijā, Šveicē, Ēģiptē, Lielbritānijā, Spānijā, Krievijā, Vācijā un tagad arī Latvijā. ImmoWorld UK Ltd. piedāvā klientiem nekustamo īpašumu iegādes iespējas visā pasaulē tās galvenais uzdevums ir augstākā līmeņa servisa pakalpojumu nodrošināšana nekustamo īpašumu tirgū.



Jaunais BMW X3 - elegance un spēks.

Jaunajā BMW X3 slēpjas izsmalcināta elegance un nebeidzamas iespējas. No salona līdz auto ārējai virsmai, jaunais BMW X3 apvieno absolūtu braukšanas baudījumu un aerodinamisku siluetu. Raksturīgās līnijas virs riteņu arkām atgādina par xDrive pilnpiedziņas efektivitāti. BMW xDrive35i savstarpēji integrētas Twin Scroll turbokompresoru, Valvetronic barošanas sistēmas un tiešās benzīna iesmidzināšanas tehnoloģijas. Rezultāts ir 306 zirgspēki un 400 ņūtonmetri plašā dzinēja apgriezienu amplitūdā. Jaunais BMW X3 būs pieejams arī versijā xDrive28i ar sešu cilindru benzīna dzinēju (295 ZS). BMW xDrive30d aprīkots ar trešās paaudzes Common Rail tiešā iesmidzināšanas sistēmu, kas nodrošina tīru un efektīvu degvielas sadegšanu. 380 Nm griezes moments un 184 ZS jauda ir veiktspējas rādītāji, ko var nodrošināt tikai daži četru cilindru dīzeļdzinēji pasaulē. Šo rādītāju sasniegšana, patērējot tikai 5,6 l/100, ir pa spēkam tikai BMW xDrive20d.

Komentāri:

Viesis: vadim - 6. novembrī 2011 16:18

Labs ieteikums visiem BMW un neBMW lietotajiem nekaadaa gadijumaa nekrasot auto @ BM Auto BMW oficialaa diilera. Nokraasoja priekshejo bamperu kuram bija paaris shviikas,nekadu citu defektu nebija. Pec nedeljas nomazgajot auto uz bampera paradijas striipas itka laaka saaka pleesties, bet pec wesa un citu servisu ka ari ekspertu apskates konstateja ka ir pacelies grunts,jo nebija pilniiba notiriita iepriekshejaa kraasas kaarta. Atbraucu @ BM, vinji piekrita, parkrasot,bet uzlika velvienu kaartu pa virsu un rezultaats protams bija the same. Pilniiba nonjemt kraasu vinji atteicaas, bet piedavaja nopirkt jaunu bamperi pa 300 ls., :o.,,jo shis bija 2 reizes krasots un to pec vinju vardiem nevar krasot jo rez bus the same. Naudu atgriezt atteicaas un parkraasot arii atteicaas. Piedevaam krasojot bamperi nenormali sashvikaja un apleja ar laaku dzineeja parsegu :o.,,.Meloja katraa teikuma lidz stadijai kad es jau saaku smieties.,.
Pilniiba nekompetents staffs krasoshanas nodaljaa, gan evgenisj kovals, gan vinja priekshnieks kaspars gan krasoshanas nodaljas vaditajs roberts.,.,apnika ar to visu tresho meenesi ciniities, tapeec neiesaku grieztie tur nevienam.,.
P.S. par neieliktiem pasparniem, vai izjauktiem kartera aizsargiem pie auto nodoshanas klientam es vispar nerunaju.,., :x

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-