Jaunā Toyota Corolla no 12 180 LVL.

Pievienots: 8. novembrī 2010 11:26 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Pasaulē visvairāk pārdotā automobiļa 10. paaudzei Baltijā, sākot ar šā gada oktobri, gaidāmi modeļu piedāvājuma jauninājumi. 2010. gada Corolla modelim tagad ir jauns, daudz izsmalcinātāks eksterjers un kopējais dizains, kā arī vēl uzlabotāks un kvalitatīvāks salons.





- Izsmalcināts dizains, augstāka kvalitāte, modernas tehnoloģijas


- Dinamiskāks virsbūves dizains


- Pilnveidota salona kvalitāte


- Modernas tehnoloģijas


- Visiem dzinējiem izmantota Toyota Optimal Drive sistēma


2010. gada Corolla - izsmalcināts dizains, augstāka kvalitāte, modernas tehnoloģijas Corolla nekļūdīgi atpazīstamais un evolucionārais dizains atspoguļo Toyota pamatvērtības - izcilu kvalitāti, stilu, braukšanas prieku un inovācijas. Eiropas klienti iegūst maksimāli ietilpīgu salonu, vidi, kurā ir rūpīgi padomāts par pasažieriem, un iespaidīgu komforta līmeni.


Ar 62 000 pārdotiem modeļiem 2009. gadā Corolla saglabā pasaulē un Baltijā pirktākā C segmenta sedana pozīcijas.


Atjaunotais 2010. gada Corolla modelis vēlreiz apliecina, ka Toyota ir vislabākā un visizdevīgākā izvēle no C segmenta sedaniem. Tas paliek kā ražotāja galvenais modelis Austrumeiropā, saglabājot vadošās pārdošanas pozīcijas šajā reģionā.


Dinamiskāks eksterjera dizains


Atsvaidzinātā Corolla āriene rada modernāku, izsmalcinātāku un dinamiskāku tēlu, apliecinot Toyota C segmenta sedana augsto kvalitāti.


Priekšdaļā ir atrodams pārveidots buferis, radiatora reste un apakšējais gaisa tvērējs. Tas izceļ automobiļa zemo smaguma centru un braukšanas stabilitāti. Corolla pārliecinošo, apņēmīgo tēlu nostiprina jaunie priekšējie lukturi.


Aizmugurē redzamās izmaiņas ir numura zīmes ietvars, lukturi, buferis un apakšējie atstarotāji. Tas automobili padara vizuāli platāku, uzsverot Corolla spēcīgo stāju.


2010. gada Corolla lepojas arī ar jauniem, elektriski nolokāmiem sānu spoguļiem, kuros integrēti pagrieziena rādītāji, un jauna dizaina 16”dekoratīvajām disku uzlikām un vieglmetāla diskiem. Ir pieejami astoņi virsbūves krāsojuma toņi, tai skaitā jauna sarkana un zila metāliska krāsa.


Pilnveidota salona kvalitāte


2010. gada Corolla uzlabotais salons nostiprina Toyota sedana reputāciju kvalitātes, stila un inovāciju jomā.


Jauna dizaina stūre, ar taisnu apakšējo malu un ādas apdari augstākajos aprīkojuma līmeņos, nodrošina drošāku un ērtāku tās satveršanu.


Mērinstrumenti maina krāsu no oranžas līdz baltai, bet priekšējam panelim un durvju rokturiem tagad ir izsmalcināta spoža sudraba apdare.


Ir pievienota bagāžnieka atvēršanas tālvadības funkcija, kas ļauj to atvērt ar pogu uz aizdedzes atslēgas.


AM/FM/CD audiosistēmai ar četriem vai sešiem skaļruņiem tagad var pieslēgt mobilo tālruni izmantojot Bluetooth®. Sistēma ir aprīkota ar USB un AUX pieslēgvietām, kas ļauj atskaņot mūziku no portatīvajiem atskaņotājiem.


Visiem dzinējiem izmantota Toyota Optimal Drive sistēma


2010. gada Corolla ir pieejama ar 1,33 l Dual VVT-i un 1,6 l Valvematic benzīna dzinējiem un 1,4 vai 2,0 l D-4D dīzeļa dzinējiem. Visos dzinējos izmantotas Toyota Optimal Drive sniegtās jaudas un ekonomijas priekšrocības, un tie atbilst Euro 5 prasībām.


Toyota Optimal Drive sistēma ir veidota, lai sabalansētu jaudu un braukšanas prieku ar mazu degvielas patēriņu un zemu izmešu līmeni. Tajā ir pielietoti vairāki modernu dzinēju attīstības pamatprincipi, piemēram, videi draudzīgas tehnoloģijas, komponenti ar zemu berzes līmeni, vieglas un kompaktas konstrukcijas un uzlabota sadegšanas efektivitāte.


Toyota Optimal Drive izmatošana visam modeļu klāstam nodrošina, ka 2010. gada Corolla ne tikai demonstrē optimālu līdzsvaru starp dinamiku un izmešu daudzumu, bet arī lepojas ar vienu no zemākajiem degvielas patēriņa un CO2 izmešu līmeņiem segmentā.


Corolla 1,4 D-4D CO2 izmešu līmenis ir tikai 125 g/km, bet 1,33 Dual VVT-i ar Stop & Start tehnoloģiju - tikai 133 g/km. Šis vērā ņemamais CO2 izmešu līmeņa samazinājums daudzās Eiropas valstīs nodrošina īpašniekiem būtiskas nodokļu atlaides.


2010. gada Corolla cena, sākot no 12 180 LVL.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-