"Domenikss" uzsāk jaunā "Mercedes-Benz Viano" tirdzniecību .

Pievienots: 11. oktobrī 2010 17:52 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (1)

SIA Domenikss uzsācis jaunā Mercedes-Benz Viano tirdzniecību. Jaunos Viano automobiļus iespējams iegādāties Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34. Automobiļu cena ir, sākot no 38 000 EUR, ieskaitot PVN. Mercedes-Benz Viano aprīkoti ar jauniem dzinējiem un jaunu transmisiju, tādējādi nodrošinot zemāku degvielas patēriņu un izmešu daudzumu, kā arī lielāku braukšanas komfortu un drošību. Jaunajam Viano modelim mainīts arī dizains, padarot to vēl pievilcīgāku un atšķirīgāku.



Galvenās pazīmes, kas raksturo jauno Mercedes-Benz Viano:

• Videi draudzīgs dzinējs un BlueEFFICIENCY tehnoloģijas

• Braukšanas komforts un drošība visaugstākajā līmenī

• Moderns interjers

• Jauns automobiļa dizains

Piedziņas sistēma: videi draudzīgi dzinēji un BlueEFFICIENCY tehnoloģijas

Galvenais jaunievedums, kas visspilgtāk raksturo jauno Mercedes-Benz Viano, ir jauni dzinēji, kas atbilst Euro 5 izmešu standartiem, patērē ievērojami mazāk degvielas un ir videi vēl draudzīgāki. Turklāt neatkarīgi no dzinēja veida visiem automobiļiem degvielas patēriņš samazināts līdz pat 15%. Standarta aprīkojumā ietilpst jauna ECO Gear sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba ar ECO start/stop sistēmu, kas nav pieejama citos konkrētā segmenta automobiļos. Savukārt vienmērīgu Viano CDI 2,0 un Viano CDI 2.2 automobiļu darbību nodrošina jauns četru cilindru dzinējs ar līdzsvarojošajām vārpstām un variablo turbīnas ģeometriju, attīstot 100 kW (136 ZS) un 120kW (163 Zs) lielu jaudu.



Visi dīzeļdzinēji ir aprīkoti ar emisijas daļiņu filtru un izplūdes gāzu recirkulāciju. Jaunā ECO Gear sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba visu četru cilindru modeļiem nodrošina plašu pārnesumu attiecību starpību, optimālu veiktspēju, zemu degvielas patēriņu un emisijas līmeni. Savukārt par vislabāko atzīts V6 dīzeļdzinējs, kurš attīsta 165 kW (224 ZS) lielu jaudu un ar kuru aprīkots Viano CDI 3.0 modelis. Turpretim Viano 3,5 V6 benzīna dzinēji spēj attīstīt 190 kW (258 ZS) lielu jaudu.

Transmisija: nodrošina visaugstāko komfortu un drošību braukšanas laikā

Mercedes-Benz Viano braukšanas dinamiskumu nodrošina automobiļa aizmugurējās piedziņas sistēma, ar kuru tika aprīkoti arī visi iepriekšējie Viano modeļi. Jaunajam Viano modelim ir pavisam jauna transmisijas koncepcija, kas nodrošina vēl lielāku komfortu un drošību braukšanas laikā. Viano atbilst augstākajiem drošības standartiem, un tā standarta aprīkojumā ietilpst dažādas atbalsta sistēmas.

Interjers: moderns aprīkojums un komfortabla braukšana

Jaunā Viano modeļa interjers papildināts ar vairākiem jaunievedumiem - papildus apgaismojumu, unikālām detaļām, četru spieķu daudzfunkcionālo stūri, jaunām vadības pogām, jaunās paaudzes radio. Stūres un ātrumpārslēgs veidots ar Nappa ādas apdari. Pēc izvēles pieejama multimediju sistēma aizmugurē sēdošajiem pasažieriem. Modernais interjera aprīkojums ne tikai nodrošina lielāku komfortu braukšanas laikā, bet arī atvieglo automobiļa vadīšanu.



Viano Trend, Ambiente un Viano Fun modeļu standarta aprīkojumā ietilpst jauns interjera panelis. Savukārt visos Viano modeļos izmantota Nappa ādas apdare, hromēti elementi, pārdomāti veidota apgaismojuma sistēma, kā arī trokšņu absorbētāji, kas ievērojami samazina trokšņu līmeni automobiļa salonā.

Dizains: jaunievedumi automobiļa priekšējā un aizmugurējā daļā

Jaunā Viano modelim veiktas izmaiņas arī tā dizainā, piešķirot tam jaunu, vēl pievilcīgāku un atšķirīgāku izskatu. Pēc jauna dizaina veidots gan automobiļa radiatora režģis tā priekšpusē, kā arī aizmugurējie lukturi. Savukārt dienas braukšanas gaismas, kas ietilpst standarta aprīkojumā, ir integrētas kopā ar miglas lukturiem. Jaunās paaudzes Viano pēc izvēles pieejami Bi-xenona lukturi, LED dienas braukšanas gaismas, pagriezienu lukturi, Add-Light sistēma un lukturu mazgāšanas sistēma.

Komentāri:

Anry - 15. oktobrī 2010 12:16

SIA "Domenikss" kaut ko ar KIA atkal negrib uzsākt? ;) ;)

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-