"Auris HSD®" - pilnā hibrīda tehnoloģija ienāk masu tirgū.

Pievienots: 28. septembrī 2010 12:10 | Autors: Toyota Baltic | Komentāri: (1)

Vienīgā pilnā hibrīda spēka piedziņa C segmentā
• Vienmērīga, relaksēta braukšana ar izciliem NVH rādītājiem
• Hibrīda sistēmas maksimālā jauda 136 DIN ZS
• Savā klasē labākā degvielas ekonomija un CO2 izmešu līmenis - 3,8 l/100 km un 89 g/km
• Četri braukšanas režīmi, tostarp EV, ECO un POWER, "pēc pieprasījuma"
• Aerodinamisks, hibrīdam piemītošs virsbūves dizains un unikāli salona dizaina elementi
• Zemas ekspluatācijas izmaksas - viszemākie CO2 nodokļi un degvielas izmaksas C segmentā, un ļoti zemas uzturēšanas izmaksas

 2010. gada septembrī Igaunijā, Latvijā un Lietuvā uzsākta Auris HSD® pārdošana. Šis automobilis, pirmais un vienīgais pieprasītajā C segmentā, ir aprīkots ar pilnā hibrīda spēka piedziņu.

 Toyota Hybrid Synergy Drive® ieviešana kopējā automobiļu klāstā padara Auris unikālu savā segmentā, jo tas ir pirmais modelis, kuram tiek piedāvāta benzīna, dīzeļa vai pilnā hibrīda spēka piedziņas izvēle.

 Īpaši Eiropas tirgum projektētais un Toyota Motor Manufacturing UK Bērnastonas rūpnīcā izgatavotais Auris HSD® ar savām braukšanas īpašībām pārspēj visus pārējos savas klases automobiļus. Tā ikdienas praktiskums, braukšanas komforts un Hybrid Synergy Drive® spēka piedziņas pārsteidzoši klusā gaita turpinās sekmēt straujas izmaiņas pircēju attieksmē pret hibrīda tehnoloģiju, ko uzsāka Prius. Cilvēki sāks novērtēt pasaulē pirmās pilnā hibrīda tehnoloģijas braukšanas efektivitāti pilsētā un tās zemās ekspluatācijas izmaksas.

 Hybrid Synergy Drive® sistēmas 1,8 litru VVT-i benzīna dzinējs un elektromotors darbojas gan katrs atsevišķi, gan tandēmā un var sasniedz maksimālo sistēmas jaudu 136 DIN ZS, tādējādi nodrošinot Auris HSD® vienmērīgu paātrinājumu no 0-100 km/h tikai 11,4 sekundēs un maksimālo ātrumu 180 km/h (savā klasē labāko veiktspēju automobiļiem ar CO2 izmešu daudzumu zem 100 g/km).


Tāpat Auris pilnais hibrīds uzrāda savā klasē labāko degvielas patēriņu - tikai 3,8 l/100 km Eiropas homologācijas kombinētajā ciklā - un apbrīnojami zemu CO2 izmešu daudzumu - tikai 89 g/km. Ar šo rādītāju nevar sacensties neviens cits C segmenta automobilis. Auris HSD® atbilst Euro 5 izmešu standartam un drīzumā sasniegs arī vēl stingrāko Euro 6 izmešu standartu.

 Turklāt, darbojoties unikālajā, pārslēdzamajā EV režīmā, Auris HSD® sasniedz nulles CO2 un NOx izmešu līmeni, braucot līdz diviem kilometriem ar ātrumu līdz apmēram 50 km/h atkarībā no akumulatora uzlādes un braukšanas apstākļiem.

 Auris HSD® apvieno tradicionāla C segmenta automobiļa praktiskumu un daudzpusīgo pielietojumu ar Hybrid Synergy Drive® priekšrocībām, tostarp integrētu Eco braukšanas atbalsta monitoru, kas palīdz vadītājam pilnveidot mierīgu un patīkamu braukšanas stilu ar taupīgu degvielas patēriņu, maksimāli uzlabojot sistēmas efektivitāti.

 Līdztekus izcilas degvielas ekonomijas un zema CO2 izmešu daudzuma priekšrocībām, Auris HSD® vadītājs varēs izbaudīt arī vienmērīgu un izsmalcinātu, relaksētu braukšanu, pateicoties Toyota daudzkārt godalgotās spēka piedziņas nodrošinātajam ikdienas praktiskumam, braukšanas komfortam un apbrīnojami klusajai gaitai. Piemēram, šogad Toyota piešķirta balva "Gada Zaļais dzinējs - 2010".

 Auris HSD® pilnā hibrīda piedziņas sistēma ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu izcilu izturību un minimālas uzturēšanas izmaksas. Apvienojot zemākas rezerves daļu cenas ar īsākiem servisa apkalpošanas intervāliem, uzturēšanas izmaksas uz 100 000 km ir līdzvērtīgas 1,0 litra Toyota Yaris izmaksām. Hybrid Synergy Drive® izcilā uzticamība jau ir pierādīta, kalpojot Prius, kas uzrāda viszemākās garantijas izmaksas visu Toyota modeļu vidū.

 Auris HSD® cena ir, sākot no LVL 15 940.

 

Komentāri:

Anry - 4. oktobrī 2010 11:52

Ekonomija tomēr kārojas zem 10 štuku eiro cenas. Kad izdomās lētākas tehnoloģijas - tā lieta aizies. (Ceram uz ķīniešiem)

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-