Renault Grandtour izraisījis ievērojamu interesi

Pievienots: 7. septembrī 2009 09:17 | Autors: Renault pārstāvniecība Baltijā | Komentāri: (1)

Biķernieku auto trasē norisinājās Renault klientu pasākums – Megane Grandtour Grandtesti, kuros piedalījās vairāk kā 250 Renault klienti un interesenti.

INFORMĀCIJA PRESEI

1.09.2009.



Renault Grandtour izraisījis ievērojamu interesi Renault klientu vidū



Pagājušajā nedēļā Biķernieku auto trasē norisinājās Renault klientu pasākums – Megane Grandtour Grandtesti, kuros piedalījās vairāk kā 250 Renault klienti un interesenti. Pasākuma laikā testa braucieniem Biķernieku trasē tika piedāvāti ne tikai Megane Grandtour, bet arī citi jaunāki Renault modeļi.

Aptuveni četru stundu laikā ar dažādiem jaunākajiem Renault modeļiem, tostarp arī jauno Megane Grandtour, Biķernieku trasē devās vairāk kā 200 Renault automašīnu cienītāju un intereseni. Testa braucieniem Renault oficiālie dīleri „Mūsa Motors Rīga” un „Euro Auto” piedāvāja tādus modeļus kā Megane hečbeku, Megane Coupe, jauno Scenic, Laguna hečbeku un Koleos.

„Man kā Renault klientam šī ir lieliska iespēja vienā vietā vienā laikā izvērtēt uzreiz vairākus Renault modeļus, dodoties ar tiem reālā autosporta trasē, un tas viennozīmīgi ļauj samazināt iekāroto auto loku,” norādīja viens no pasākuma apmeklētājiem.

„Mani ļoti patīkami pārsteidza jaunais Renault 1,4 litru motors ar turbīnu vienā no testētajām Megane Grand Tour – lieliski sabalansēta jauda ar ekonomiju”, tā piezīmēja cits pasākuma apmeklētājs. 

Jānorāda, ka veiksmīgākie pasākuma dalībnieki, kuri izcīnīja uzvaru konkursos, devās trasē kopā ar pazīstamo Latvijas autosportisti Karlīnu Štālu, kura pilotēja ar iepriekšējās paaudzes Renault Megane Sport automašīnu. Savukārt mazākajiem apmeklētājiem bija iespēja mēroties spēkos, kartinga trasē dodoties ar velokartiem.



Renault pārstāvniecība Baltijā

 

Komentāri:

Viesis: xaavuj - 8. augustā 2011 22:55

RIIq8W <a href="http://mjhaobxyjkbe.com/">mjhaobxyjkbe</a>, [url=http://cufygqfnonxh.com/]cufygqfnonxh[/url], [link=http://unddgafquyqn.com/]unddgafquyqn[/link], http://uzpfpfuekagd.com/

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-