"Renault Laguna Coupe" elegantā "Monaco GP" limitētā versija.

Pievienots: 29. jūlijā 2010 12:29 | Autors: SIA BPS PR | Komentāri: (0)

Jaunā Renault Laguna Coupé Monaco GP limitētā versija tika svinīgi atklāta Ženēvas autošovā. Perlamutra baltā virsbūve ar melno jumtu un 18collu lielie melnā alumīnija sakausējuma diski uzsver jaunpienācēja plūstošās un elegantās līnijas.

Automašīna aprīkota ar 2,0 dCi 180 KM dzinēju un Renault ekskluzīvo 4Control šasiju ar visu riteņu vadības sistēmu, kas ietilpst standarta aprīkojumā. Laguna Monaco GP specifiskais aprīkojums uzsver komfortu. Tehnoloģijas, komforts un drošība ir standarta rādītāji. Renault Laguna coupé Monaco GP savas kvalitātes dēļ tiek vērtēta kā viena no labākajām automašīnām savā klasē, un tā ir kā lielisks Renault augstāko tehnoloģiju piemērs. Divus gadus vēlāk pēc pirmās Laguna Coupé publiskās parādīšanās Monaco leģendārajā sacensību trasē, šī limitētā versija - kuras ražošana ir ierobežota līdz 400 vienībām - atzīmē sava zīmola un Automobile Club de Monaco ilgstošās partnerattiecības.

Aprīkojums:

• Apdare tumšas ogles ādas krāsā. Ādas tapsējums tumšā ogles krāsā ar izšūtu "Monaco GP" zīmi uz priekšējiem sēdekļiem, ar detaļām rotāts perlamutra baltais interjers, GT stūre;

• "Monako GP" logo uz priekšējās restes un uz Carminat TomTom® navigācijas sistēmas displeja;

• BOSE® audio sistēma ar desmit skaļruņiem, digitālais pastiprinātājs ar RCA savienojumu;

• Noderīgas tehnoloģijas (bi-xenon lukturi, LED aizmugurējās gaismas, priekšējais un aizmugurējais automašīnas parkošanās sensors, Renault brīvroku karte, trīs režīmu divu zonu automātiskā klimata kontrole un ārējie spoguļi ar atmiņas iestatījumiem);

• Augstākā ranga aktīvā un pasīvā drošība (ESC, ABS, avārijas bremžu mehānisms, Isofix® bērnu sēdeklīša stiprinājums visiem regulējamajiem sēdekļiem, seši drošības spilveni, tajā skaitā dubultā spiediena krūšu kurvja/cirkšņu priekšējie drošības spilveni ar dubultiem sānu trieciena sensoriem).

• 4Control šasija z 4 ar, pieejami arī ar dīzeļa dzinēju (dCi 180 ar sešu ātrumu manuālo pārnesumkārbu), nodrošinot ekskluzīvu braukšanas prieku, izcilu automašīnas vadāmību un aktīvo drošību.

              Pateicoties mašīnā iebūvētajiem stiprinājumiem un veidošanas procesā vērā ņemtajiem dažādu pēdējos divu gadu veikto aptauju rezultātiem, Renault Laguna ir ierindojusies autoražotāju top trijniekā pēc kvalitātes rādītājiem Eiropā savā segmentā. Droša, moderna un par pieejamu cenu, kā arī aprīkota ar 4Control šasiju. Šo ekskluzīvo iezīmi šādu modeļu segmentā piedāvā tikai Renault.

Renault Laguna Coupé, kas savu pirmo publisko uznācienu piedzīvoja Monako slavenajās "Lielās balvas" sacensībās 2008.gadā, ir nepārspēts līderis savā klasē Francijā. Pašlaik tā svin savu otro pārdošanas gadadienu ar jaunā un ierobežotā daudzumā pieejamā Monaco GP versijas nonākšanu pārdošanā. Renault Laguna Coupé elegantās līnijas un modernais dizains, kā arī automašīnas aprīkojums un tās tehniskās iezīmes garantē izcilu sniegumu un braukšanas baudu.

Sportiskas un izsmalcinātas līnijas

Elegantās un plūstošās līnijas Renault Laguna Coupé Monako GP dizainā pauž mūžīgu skaistumu un iemieso braukšanas baudu. Vairākas savas iezīmes šis modelis mantojis no Fluence koncepta modeļa, kas tika prezentēts Frankfurtes autošovā 2007.gada septembrī: jaunajai sērijai ir perlamutra balta virsbūve un tādas pašas krāsas salona apdares detaļas, ekskluzīvie 18 collu melnie Interlagos alumīnija sakausējuma diski, melna ārējo spoguļu virsma, īpaša mērinstrumentu paneļa apdare, GT stūre un durvis. Specifiskie "Monako GP" simboli ir redzami uz automašīnas virsbūves un priekšējās restes. Arī uz tumšas ogles krāsas ādas polsterējumiem (*) izšūti raksturīgie "Monako GP" motīvi.

Mašīnas proporcijas ir jauki sabalansētas un raksturo patiesu coupé - garums 4,64 m un platums 1,81 m. Renault Laguna Coupé pašpārliecinātā, līdzsvarotā stāja nepārprotami piedāvā dinamisku izskatu un dabisku eleganci. Oriģinālā šīs versijas iezīme melnais jumts piedod mašīnai vienmērīgi plūstošas līnijas, kas paplašina tās enerģiskumu no priekšpuses līdz pat tās muskuļotajai aizmugurei.

4Control šasija: Renault Laguna ekskluzīvā un inovatīvā iezīme

Renault Sporta tehnoloģiju attīstīta, šī atjautīgā sistēma - pilna visu riteņu kontrole ir Renault Laguna Coupé Monaco GP standarta aprīkojums. Sistēma ir viena no satriecošākajām inovācijām automašīnu tirgū. Šī sistēma garantē stabilitāti, arī saķere ar ceļu ir kā sporta mašīnai un, protams, īpaša uzmanība velstīta drošības tehnoloģijām (asimetriska saķere ar slidenu virsmu, optimizēta ESC kalibrēšana). Lai nodrošinātu maksimālu braukšanas baudu, Renault Laguna Coupé Monaco GP apvieno vislabākās tehnoloģijas. Renault Laguna Coupé Monaco GP ir koncentrēta manevrēšanas, dinamikas un vadīšanas precizitāte.

Dinamisks un efektīvs dzinējs

Laguna coupé Monaco GP 2.0 dCi dzinējs 180 KM (131 kW) ir aprīkots ar īpašu filtru un atbilst Euro5 likumdošanai. Šis dzinējs ir kā kompromiss starp izcilu sniegumu un degvielas ekonomiju, pārsteidzoši pat savai klasei: ar 400 Nm griezes momentu tas piedāvā skaidru un viegli sajūtamu enerģijas krājumu, uzņemot apgriezienus. Kopā ar 4Control šasiju automašīna garantē nevainojamu virziena stabilitāti. Tā vidējais degvielas patēriņš 6,2 litri/100km (163g CO2/km).

Navigācijas sistēma un multimediju aprīkojums

Renault Laguna Coupé Monaco GP ir standarts ar vislabāko pieejamo aprīkojumu:

• Carminat TomTom® navigācijas sistēma: nešaubīgi - vislabākā pašreiz tirgū pieejamā satelīta navigācijas sistēma, ņemot vērā tās piedāvātās priekšrocības un demokrātisko cenu. Tādos Renault modeļos kā Megane vai Laguna sistēma tiek iebūvēta ar vadības sviras kontroli centra konsolē un 5,8 collu displeju. Carminat TomTom® apvieno iekšējās navigācijas celmlaužu pieprasīto kompetenci caur Carminat integrēto sistēmu attīstību vairāk kā 15 gadu laikā ar navigācijas speciālista TomTomR vadīšanu (pārnēsājamās ierīces, automobiļu un mobilo telefonu ierīces). Viegli lietot. Šī navigācijas sitēma ietver sevī visas modernās navigācijas sistēmas funkcijas, piemēram, detalizētas kartes tiek rādītas uz liela ekrāna (14,7cm/5,8 collas), kā arī reāli ceļu skati, iespēja saņemt informāciju par satiksmi sastrēguma vai ātruma ierobežojumu dēļ, iespēja saņemt brīdinājumus par fiksētajām ātruma kamerām (atkarīgs no atrašanās vietas) un plašu klāstu ar pielāgošanas opcijām.

        Pateicoties TomTom Home programmai dati var tikt atjaunoti caur internetu - pirmais atjauninājums ir bezmaksas. Lietotāji gūst labumu no uzlabotās un saprātīgās integrētās navigācijas sistēmas, ko ir viegli lietot un kas piedāvā milzum daudz personificēšanas iespēju.

• Renault Laguna Coupé Monaco GP standarta aprīkojumā ir pieejama tehnoloģiski advancēta audio sistēma, kas mūzikas mīļotājiem braukšanas laikā sagādās patiesu prieku. Renault kopā ar BOSE® inženieriem ir cītīgi strādājoši kopā, lai izstrādātu sistēmu, kas saskan ar individuālajiem akustiskajiem modeļa kabīnes priekšnoteikumiem un lai sasniegtu neaizmirstami skaidru un balansētu skaņu. BOSE® Sound System ietver desmit skaļruņus, aprīkotus ar neodīma magnētiem, pastiprinātājs apvieno BOSE® digitālā signāla apstrādes sistēmu un sešu kanālu personisko ekvalaizeri. Šī struktūra dod kristālskaidru skaņu bez traucējumiem un augstu jaudas līmeni. Lai tiktu nodrošināta kvalitatīva radio uztveršana, sistēma ietver sevī divas antenas. Pateicoties Audio Connexion ar USB, Renault Laguna Coupé spēj piedāvāt pilnīgu savienojumu. Ir pieejama arī Bluetooth® sistēma un audio straumēšana.

Īpaši pievilcīgais ierobežotā daudzuma modelis

Plašais aprīkojuma klāsts un komfortu radošo lietu daudzums precīzi parāda Renault Laguna Coupé Monaco GP elegantā stila un sportiskos ciltsrakstus:

• Vadītāja atbalsts: kruīza kontrole ar ātruma ierobežotāju, bi-xenon lukturi un to mazgātāji, LED aizmugurējās gaismas, ESC, ABS, elektroniskais avārijas bremzēšanas palīgierīce, automātiskās stāvbremzes, automātiskais logu tīrītāja un lukturu aktivizētājs, elektroniskie atkausēšanas ārējie spoguļi ar atmiņas iestatījumiem un elektro-hromatiskais atpakaļskata spogulis.

• Komforts: apsildāmi sēdekļi, braukšanas pozīcijas iestatījumu atmiņa (sēdekļi un spoguļi), automātiskā dubultās zonas trīs režīmu klimata kontrole, Renault brīvroku karte, izgaismoti priekšējie spoguļi, divas augšējās priekšējās lasīšanas gaismas, augstuma un pirms/pēc pielāgojami priekšējie galvas balsti un divas jaudas ligzdas centra konsolē (priekšā un aizmugurē).

• Drošība: seši drošības spilveni, tajā skaitā krūškurvja/cirkšņa drošības spilveni ar dubultajiem sānu trieciena sensoriem, kā arī Isofix® bērnu sēdeklīša stiprinājums visiem regulējamajiem sēdekļiem.

Ārkārtīgā uzticamība

Jau kopš 2007.gada, kad jaunā Renault Laguna tika prezentēta plašākai publikai, auto šovos tai ir bijis ļoti daudz dažādu iespēju parādīt sev raksturīgo izturību.

Klientu aptauju rezultāti un neatkarīgu mediju ziņojumi apstiprina modeļa kvalitāti un uzticamību:

Renault Laguna iekļauts autoražotāju top trijniekā pēc produktu un servisa kvalitātes rādītājiem. Renault Laguna Coupé Monaco GP ir trīs gadu (vai 150 000 km) garantija.



 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-